Herning-Ikast fortsætter europæisk succes

Bredden blev brugt flittigt, da Herning-Ikast leverede en bundsolid indsats mod norske Storhamar.

Herning-Ikast Håndbold har tur i den i Europa.

Mandag aften snuppede klubben en vigtig sejr på udebane over norske Storhamar. Midtjyderne vandt 35-27 og har dermed vundet tre ud af tre kampe i European League-gruppespillet.

Det betyder samtidig, at midtjyderne fører sin gruppe.

Storhamar forventes sammen med Herning-Ikast at snuppe en billet videre til næste fase af turneringen, og derfor var mandagens sejr en stor skalp.

Førte hele kampen

Herning-Ikast tog greb om kampen fra første minut og havde fat i føringen hele kampen igennem. Det på trods af, at klubben i øjeblikket har stramt program og derfor brugte flere breddespillere.

Før pausen nåede midtjyderne op på en tremålsføring, men nøjedes med en tomålsføring på 16-14, da holdene gik til pause.

I anden halvleg var Storhamar kortvarigt på omgangshøjde ved 17-17, men så skruede Herning-Ikast niveauet op. Med fire mål i træk kom midtjyderne foran 21-17.

Derefter mistede danskerne koncentrationen en smule, og cheftræner Kasper Christensen måtte tale i en kontant tone, da han med omtrent ti minutter igen tog timeout.

Det hjalp, og i slutminutterne trak Herning-Ikast fra.

Herning-Ikast skal allerede onsdag i kamp igen. Her venter Odense Håndbold i den hjemlige liga. På lørdag kommer Storhamar til Ikast.