Håndbold

Polman sat af: - Ingen skal sætte sig over holdet, siger Jesper Jensen

Stjernen var heller ikke med i truppen, da Team Esbjerg hentede to point mandag aften.

Estavana Polman er en fremragende håndboldspiller, men lige nu får Team Esbjerg ikke gavn af de evner. Længe har hollænderen været skadet i knæet, men for nylig meldte hun sig klar igen. Nu er der så opstået nye problemer.

Mandag aften var stjernen slet ikke at finde i Team Esbjergs trup, da de slog Ajax København. Det skriver JydskeVestkysten.

Jesper Jensen, der er cheftræner i klubben, fortæller til det lokale medie, at hun var siet fra af "disciplinære årsager".

Lørdag mødte Team Esbjerg kroatiske Prodravka i Champions League. I anden halvleg bad Jesper Jensen sin hollandske stjerne om at gå på banen, men det havde hun ikke lyst til. Det er uvist, om det er det, der går under disciplinære årsager. Men Polmans ageren er ikke faldet i trænerens smag.

- Ingen skal sætte sig selv over holdet. Det er egentlig det eneste, jeg vil sige. Vi gør rigtig meget for at beskytte vores kultur og vores værdier, og der har hun ramt lidt ved siden af de seneste dage, siger Jesper Jensen til JydskeVestkysten.

Avisen skriver, at Estavana Polman ikke har "de store kommentarer til sagen".

Tog med til VM efter skade

Hollænderen spillede sine første minutter efter den lange skadesperiode, da hun valgte at tage til VM med sit land i december.

På daværende tidspunkt havde hun ikke spillet en kamp for Esbjerg i indeværende sæson. Også her skabte det problemer, men Polman bad om forståelse.

- Jeg tror ikke, de er så glade for, at jeg er taget afsted. Selvfølgelig vil de have mig til at blive hjemme, så der er mindre risiko for, at jeg bliver skadet igen. Det forstår jeg. Men de er også nødt til at forstå mit valg, lød det på daværende tidspunkt.

Den forklaring accepterede Esbjerg-træneren, der dog ikke var helt tilfreds.

- Min træner (Jesper Jensen red.) har sendt mig en god besked, om at jeg er her. Han synes også, at det er for tidligt. Det siger han, sagde Estavan Polman i starten af december.

Stjernen fik kun sporadiske minutter under VM og spillede aldrig den store rolle.

Krisemøde i klubben

Også i den nuværende sag lader det til, at klubben nok skal finde en løsning på situationen. Det forsikrer Jesper Jensen i hvert fald, ifølge JydskeVestkysten.

Mediet skriver dog, at den hollandske landsholdsspiller nu skal mødes med klubbens bestyrelse.

Polman har været i Team Esbjerg siden 2013.