Håndbold

Polman ude af truppen efter episode

Estavana Polman kommer ikke i kamp mod Skanderborg og Buducnost efter en episode i Champions League.

Estavana Polman bliver ikke en del af truppen resten af ugen, skriver Team Esbjerg i en pressemeddelelse.

Det står klart efter et møde med ledelsen tirsdag aften - foranlediget af en "episode" under Champions League-kampen lørdag mod Podravka, som klubben kalder det.

- Parterne er enige om at lægge det hændte bag sig og i fællesskab arbejde for klubbens bedste. Det indebærer, at Estavana Polman kan genoptage sit virke i Team Esbjerg fra mandag den 7. februar, skriver Team Esbjerg i en pressemeddelelse.

Dermed sidder Estavana Polman udenfor, når Esbjerg møder Skanderborg onsdag aften i håndboldligaen og lørdag i Champions League mod Buducnost, hvor Esbjerg med en sejr kan sikre sig en direkte plads i kvartfinalen.

JydskeVestkysten bragte mandag nyheden om, at Polman var blevet sat af holdet til ligakampen mod Ajax København.

"Ingen skal sætte sig selv over holdet"

Lørdagen inden havde Polman ifølge avisen ikke ønsket at træde ind på banen til anden halvleg af Champions League-kampen mod Prodravka.

- Ingen skal sætte sig selv over holdet. Det er egentlig det eneste, jeg vil sige. Vi gør rigtig meget for at beskytte vores kultur og vores værdier, og der har hun ramt lidt ved siden af de seneste dage, forklarede Jesper Jensen til JydskeVestkysten.

I pressemeddelelsen skriver Team Esbjerg, at parterne har ikke yderligere kommentarer.

Plaget af skader

Estavana Polman har været i klubben siden 2013, men de senere år har været hærget af skader.

I sommeren 2020 blev hun ramt af en alvorlig korsbåndsskade, som holdt hende ude i godt et halvt år, og blot halvanden måned efter sit comeback pådrog hun sig en ny knæskade.

Hollænderen spillede sine første minutter efter den lange skadesperiode, da hun valgte at tage til VM med Holland i december.

På daværende tidspunkt havde hun ikke spillet en kamp for Esbjerg i indeværende sæson, og hun fik kun sporadiske minutter under VM og spillede aldrig den store rolle.