København har fundet ny cheftræner

København Håndbold har fundet sin nye cheftræner i Sverige. Han erstatter Claus Mogensen fra den kommende sæson.

København Håndbold har nu fundet manden, der skal afløse succestræneren Claus Mogensen efter denne sæson.

Torsdag er den 33-årige Rasmus Overby bliver præsenteret som ny København-træner. Han tiltræder til sommer. Det skriver hovedstadsklubben i en pressemeddelelse.

- Det er og har været gennem noget tid været min ønske klub i Skandinavien. Med klubbens nye planer for de kommende 3 år er jeg overbevist om, at jeg og staben rundt om holdet kan rykke klubben yderligere, siger Rasmus Overby.

Overby er i dag træner i svenske Sävehof, hvor han har været siden 2018. Som spiller optrådte han i blandt andet FCK og Viborg i den danske herreliga.

København Håndbold meddelte i sidste uge, at Claus Mogensen stopper som cheftræner i klubber til sommer efter seks sæsoner.

I sin debut sæson førte han holdet i slutspillet for første gang og endte med at vinde DM-sølv, og året efter lykkedes det at vinde klubbens hidtil eneste mesterskab.

Siden har kvindernes liga været domineret af Esbjerg og Odense, der de seneste sæsoner har gjort vilkårene svære for Claus Mogensen.

I denne sæson ligger København nummer seks efter 19 af 22 kampe i grundspillet. Københavnerne har fået 18 point i de første kampe - og fem point ned til pladserne uden for slutspillet.

Vi arbejder på at få en kommentar fra København Håndbold og Rasmus Overby.