Håndbold

Aalborg i front af Champions League-gruppe

Meshkov Brest hang i perioder på, men Aalborg Håndbold endte med at tage en sikker sejr i Champions League.

Aalborg Håndbold styrer mod de rigtigt sjove kampe i denne sæsons Champions League.

Onsdag satte holdet to nye point ind på kontoen i gruppe A, da hviderussiske Meshkov Brest i egen hal blev slået med 33-30.

Aalborg var allerede inden kampen mod Meshkov Brest, som ligger sidst i gruppen, sikker på som minimum at gå videre til Champions Leagues ottendedelsfinaler inden de sidste kampe.

En slutplacering i top-2 vil dog sende nordjyderne direkte til kvartfinalerne. Det bejler Aalborg fortsat til. Med onsdagens sejr har de forsvarende danske mestre nu 16 point på førstepladsen i gruppen.

Det er samme antal, som Montpellier har på andenpladsen. Torsdag tabte franskmændene til Vardar. Pick Szeged kan også komme op på 16 point med en sejr torsdag over PPD Zagreb.

Aalborg mangler at spille tre kampe i Champions Leagues gruppespil. I sidste sæson nåede holdet en smule overraskende helt frem til turneringens finale, hvor det dog endte med et nederlag til FC Barcelona.

Efter en lidt sløv start på kampen onsdag kom Aalborg for alvor op i gear i midten af første halvleg. Her gik nordjyderne med fem mål i træk fra 8-8 til 13-8 og tog teten.

Meshkov Brest var dog langtfra knækket, og med en god slutspurt inden pausen fik hjemmeholdet gjort det til 17-15 i dansk favør efter de første 30 minutter.

Anden halvleg forløb nærmest på samme måde som første. Holdene fulgtes ad, indtil Aalborg skruede op. Fra 25-23 blev det til 30-23 med ti minutter igen, og så lugtede det for alvor af den nordjyske sejr, som det altså også endte med.