Håndbold

Odense sender tyrkisk bundprop hjem med klart nederlag

Odense Håndbold afsluttede gruppespillet i Champions League med en sikker sejr over Kastamonu Belediyesi.

På papiret lignede det en overlegen sejr, men Odense Håndbold blev holdt på stikkerne, da tyrkiske Kastamonu Belediyesi søndag besøgte Fyn i den sidste kamp i Champions League-gruppespillet.

Odense var hele tiden i front og endte med at vinde 37-29, men måtte midtvejs i anden halvleg se tyrkerne nærme sig en smule.

Alligevel endte det altså med en storsejr. Allerede inden kampen stod det klart, at Odense ville gå videre til ottendedelsfinalerne og ikke havde mulighed for at nå top-2 i gruppen, der giver direkte adgang til kvartfinalerne.

Der var derfor ikke det store at spille om. Heller ikke for Kastamonu, som ender med at have tabt samtlige 14 kampe i gruppespillet.

Søndagens opgør virkede allerede afgjort efter de første ti minutter. Her stod der 10-3 til fynboerne, som var i fuld kontrol. Men Odense løftede foden fra speederen og lod Kastamonu hænge på.

Ved pausen var føringen således skrumpet ind til fem mål ved 18-13. Efter en god indledning på anden halvleg fik Odense noget mere pusterum. Føringen kom op på ti mål ved 25-15.

Men så forsvandt koncentrationen tilsyneladende, for Kastamonu begyndte langsomt at nærme sig igen. Efter en skidt periode af Odense, hvor angrebsspillet faldt lidt fra hinanden, fik tyrkerne reduceret til 23-27.

Men til sidst skruede Odense altså bissen på, så Kastamonu blev sendt den lange tur hjem med et stort nederlag i bagagen.