Håndbold

Polman har ingen kontakt til klubben - uholdbart, siger ekspert

Det er uholdbart, at sagen mellem Estavana Polman og Team Esbjerg igen blusser op, vurderer TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen.

Forholdet mellem Estavana Polman og Team Esbjerg synes at være koldt. Iskoldt.

I kølvandet på søndagens pokaltriumf ytrede den hollandske stjerne endnu en gang sin utilfredshed og fortalte, at der ingen kommunikation er mellem de to lejre i øjeblikket.

Det er uholdbart. Vi kan tydeligt se, at Polman er meget utilfreds

Peter Bruun Jørgensen, håndboldekspert TV 2 SPORT

En uværdig situation for begge parter, vurderer TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen.

- Det går ikke, hvis det er rigtigt, at der slet ingen kommunikation er. Man er nødt til at sætte sig om et bord og få diskuteret, hvad fremtidsplanerne er for Estavana Polman.

TV 2 SPORT har mandag forhørt sig hos Team Esbjerg, men de har ingen kommentarer til sagen.

Konflikten mellem Estavana Polman og den vestjyske storklub tog sin begyndelse i slutningen af januar, da hollænderen nægtede at gå på banen i en Champions League-kamp.

På et efterfølgende møde blev det besluttet, at Polman skulle have karantæne i en uge, og at sagen ellers ville blive lukket, og de to parter ville komme videre. Det har dog været småt med spilletid, efter hun 7. februar igen vendte tilbage til holdet.

Polman har snart fået nok

Søndag eftermiddag luftede Estavana Polman så igen sin utilfredshed, efter hun kun spillede to minutter i pokalfinalen mod Odense, hvor Team Esbjerg længe var foran med et tocifret antal mål.

- På et tidspunkt får man nok, og det er jeg tæt på nu.

- Jeg tog de sidste minutter, og jeg nød det. Jeg har ikke så meget mere at sige. Jeg er nødt til at være rolig. Jeg ved, hvad historien er. Den har altid to sider, sagde Estavana Polman til TV 2 SPORT.

At situationen tilsyneladende er så tilspidset, at Estavana Polman nu igen har givet udtryk for sin utilfredshed, skal ifølge Peter Bruun Jørgensen ses som et billede på, at de to parter ikke har afstemt sagen godt nok.

- Det er uholdbart. De ting, der bliver sagt om, at sagen er lukket, og begge parter er videre, holder jo ikke vand. Vi kan tydeligt se, at Estavana Polman er meget utilfreds.

- De er nødt til at sætte sig ned og finde ud af det, for de er tydeligvis ikke enige om, hvilken plan der skal være. Hvis der ikke er nogen, der overhovedet giver udtryk for, hvad der skal ske med Estavana Polman undervejs, så står hun i en kattepine, siger håndboldeksperten.

Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen, fortalte søndag til TV 2 SPORT, at klubben gerne vil satse på Estavana Polman, der har kontrakt med klubben frem til 2023.