Håndbold

- Han har det godt oven på den store forskrækkelse, siger Aalborg-direktør

Direktøren for Aalborg Håndbold, Jan Larsen, har været i kontakt med sin kommende spiller.

Efter ti år i Paris skal Mikkel Hansen til sommer spille for Aalborg Håndbold, og derfor er klubbens direktør, Jan Larsen, i tæt kontakt med sin kommende stjernespiller.

Aalborg-direktøren har derfor også været i kontakt med Mikkel Hansen, efter det stod klart, at den 34-årige bagspiller var blevet ramt af en blodprop i lungen.

- Jeg har talt med Mikkel Hansen, og han har det heldigvis godt oven på den store forskrækkelse, det var, siger Jan Larsen til TV 2 SPORT og tilføjer:

- Det er ufattelig synd for Mikkel, og det er da i den grad en ubehagelig oplevelse. Heldigvis er det noget, han nok skal komme sig over.

Den 21. august tiltræder Mikkel Hansen som Aalborg-spiller, men det var ikke det, der var temaet i samtalen, fortæller Jan Larsen:

- Vi har overhovedet ikke talt om det sportslige. Det her har ikke ændret noget. Mikkel tiltræder Aalborg Håndbold, og så skal vi være med i den genoptræning i forhold til det. Det er det allervigtigste lige nu. Og så tager vi det helt stille roligt omkring det. Han er i gode hænder dér, hvor han er, så det er sådan, det er.

Hans nuværende klub, PSG, bekræftede i forbindelse med nyheden, at Hansen er uden for livsfare, og at de støtter og hjælper ham med genoptræningen.