Håndbold

- Det er meget, meget stort, siger Nyegaard om Lauge-skifte

TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard glæder sig over, at Rasmus Lauge vender retur til Danmark og kalder danskeren for en stor kapacitet.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger skifter Rasmus Lauge til sin tidligere klub Bjerringbro-Silkeborg i sommeren 2023.

Dermed vender den danske landsholdsprofil tilbage til Danmark efter 10 år i udlandet, og ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard er det en europæisk topspiller, der vender hjem til sin gamle klub.

- Det er meget, meget stort og også smukt, at han kommer tilbage til de rødder, han forlod for at se den store verden. Og så er det også en kapacitet, der kommer til den danske liga, for når Lauge er på sit bedste, tilhører han den absolutte verdenstop, siger Nyegaard og tilføjer:

- Det er fantastisk i den forstand, at det er sundt for ligaen, at der er andre klubber end Aalborg, der kan løfte de store transfers. Og det må man sige, at Rasmus Lauge er. Han har haft sine skader og været ude, men jeg er sikker på, at han kommer tilbage i sin bedste form, siger Bent Nyegaard.

Ifølge Midtjyllands Avis forsøgte Aalborg Håndbold også at hente Rasmus Lauge med "et monstertilbud", men valget faldt altså på Bjerringbro-Silkeborg. Her spillede Lauge fra 2009 til 2013. Siden har han foldet sig ud for storklubberne THW Kiel, Flensburg-Handewitt og Veszprem.

Når Lauge er bedst, er han med i et triumvirat med Niklas Landin og Mikkel Hansen

Bent Nyegaard, håndboldekspert på TV 2 SPORT

TV 2 SPORT har uden held forsøgt at få en kommentar fra både Lauge og BSH.

En af flere profiler, der vender hjem

Rasmus Lauge er ikke den eneste dansker, der snart vender hjem til Danmark.

For landsholdets nok to største stjerner Mikkel Hansen og Niklas Landin har underskrevet kontrakter med Aalborg Håndbold, og ifølge Bent Nyegaard er Rasmus Lauge en lige så stor kapacitet, når han er på toppen.

- Skiftet her kommer lige i halen på Landin, men når Rasmus Lauge er bedst, er han med i et triumvirat med Niklas Landin og Mikkel Hansen. For Lauge er på det niveau, når han er bedst, og jeg er sikker på, han kommer tilbage i bedste form, lyder det fra Bent Nyegaard.

Mikkel Hansen skifter til Aalborg håndbold til sommer, mens Niklas Landin vender tilbage til den danske liga samtidig med Rasmus Lauge - altså i sommeren 2023.

TV 2 SPORT forsøger at få en kommentar fra Rasmus Lauge.