Håndbold

Stine Jørgensen forhandler med dansk ligaklub

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er den tidligere landsholdsanfører på vej til København Håndbold.

Stine Jørgensen er tæt på et comeback i den danske håndboldliga.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er den tidligere, danske landsholdsanfører tæt på et skifte til København Håndbold, der i noget tid har forhandlet med den 31-årige bagspiller om en kontrakt gældende fra sommer.

Stine Jørgensen har kontraktudløb til sommer i tyske Bietigheim. Derfor kan København hente den tidligere landsholdsprofil uden at skulle betale en overgangssum til tyskerne.

Stine Jørgensen har ifølge TV 2 SPORTs oplysninger endnu ikke skrevet under på en aftale med København Håndbold, og derfor er skiftet ikke sikkert endnu.

Hverken København Håndbold eller Stine Jørgensens agent har ønsket at kommentere TV 2 SPORTs oplysninger. Det er ikke lykkedes at komme i kontakt med Stine Jørgensen selv.

Slut med landsholdshåndbold

Stine Jørgensen fødte i maj 2021 tvillinger og gjorde først comeback i Bietigheim i november.

Forinden havde hun meddelt, at hun ikke længere havde lyst til at spille på landsholdet, og efter fødslen slog hun fast, at landsholdet var et lukket kapitel.

- Landsholdet har været en stor del af mit liv. Jeg elskede at spille for mit land. Når jeg ser tilbage, er jeg meget stolt og glad for perioden. Men kapitlet er lukket for mig. Der er simpelthen ikke tid til det mere med små børn, sagde hun i forbindelse med sit comeback.

Jørgensen spillede 148 landskampe i rødt og hvidt.

Hun har en fortid i de danske klubber Aalborg DH, FC Midtjylland og senest Odense Håndbold, hvor hun spillede, indtil hun skiftede til Bietigheim i sommeren 2020.