Håndbold

Odense-koryfæ stopper til sommer: - Det er vemodigt

Kamilla Larsen fortæller i et interview med TV 2 SPORT, at hun har valgt at sige farvel til håndbolden efter denne sæson.

- Jeg har fri efter sommer.

Sådan lød de indledende ord fra Odense-spilleren Kamilla Larsen, da hun skulle give en vigtig besked om fremtiden.

Svaret på, hvorfor hun kan se frem til lidt mere fri, gav hun få sekunder senere.

- Jeg er nået så langt i min beslutning om fremtiden, at jeg ikke skal spille mere håndbold efter sommer. Jeg har gået og overvejet at spille i en anden klub, efter Odense ikke ville forlænge med mig, men jeg har taget den beslutning, at det skal jeg ikke, siger Kamilla Larsen til TV 2 SPORT.

Samtidig sætter hun ord på en karriere, der nu har været i gang i mere end 20 år.

- Det har været 21 fantastiske år. Jeg har nået rigtig mange fede ting, og jeg er stolt af den karriere, jeg er gået igennem.

- Men det er vemodigt at stoppe, og jeg havde rigtig gerne fortsat. Det har jeg heller ikke lagt skjul på. Men jeg ville gerne spille i Odense, og hvis ikke jeg skal det, vil jeg ikke spille håndbold, siger hun.

38-årige Larsen fortæller også, at hun har en fin dialog med Odense om en mulig fremtid i en anden rolle i klubben. Intet er dog på plads endnu, da hun har forskellige tilbud at kigge på.

Odense-farvel allerede meldt ud

Søndagens melding handlede om hendes farvel til håndbolden, men allerede i december blev farvellet til Odense offentliggjort.

Her blev det nemlig meldt ud, at profilen ikke ville få forlænget sin kontrakt med den klub, hun har spillet for siden 2009.

Et faktum, der ærgrede anføreren.

- 13 års eventyr i Odense Håndbold slutter til sommer. Jeg ville gerne have fortsat i Odense Håndbold, men det ønskede klubben desværre ikke, lød det fra dengang fra Larsen.

Søndag sikrede Odense Håndbold, som allerede havde booket en plads i semifinalerne, førstepladsen. Det skete med en sejr på 27-26 på udebane over Nykøbing F. Håndboldklub.