Håndbold

Anfører ramt af alvorlig skade - ude i op til et år

Christoffer Cichosz skal opereres i det ene knæ. Forsvarsprofilen er dømt ude i op til et år.

Et stort slag har ramt TTH Holstebro og i særdeleshed anfører Christoffer Cichosz, der tirsdag skal opereres i knæet.

Cichosz ventes at være på skadeslisten i op til et år, oplyser TTH i en pressemeddelelse. Det betyder selvsagt, at Cichosz ikke kommer til at være med i de kommende skæbnekampe, hvor traditionsklubben kæmper for at undgå nedrykning.

- Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne bidrage til holdet og kunne hjælpe i de kommende kvalifikationskampe. Vi ved, hvad der står på spil, og derfor fylder det meget, at jeg ikke kan gøre mit på banen, udtaler Christoffer Cichosz.

TTH-kaptajnen fik et vrid i knæet den 31. marts mod SønderjyskE. Siden er det slået fast, at han har fået en skade på korsbåndet og den indvendige menisk i højre knæ, og tirsdag skal han så opereres.

- Det er et hårdt slag at miste sin anfører, især når der er tale om så langvarig en skade. Men vi må kæmpe videre og klare denne opgave sammen. Holdet har kæmpet godt og stået sammen den seneste tid. Det er jeg sikker på, vi også kommer til at se i det kvalifikationsspil, der begynder på fredag, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Nedrykningsfare

TTH Holstebro indledte året med at tabe ni ligakampe på stribe inden 27-27-kampen mod SønderjyskE. Helt til sidste spillerunde var TTH en del af kampen for at undgå direkte nedrykning.

Det lykkedes, og derfor skal TTH nu spille kvalifikationsspil sammen med Kolding, Nordsjælland, Lemvig og SønderjyskE.

Det dårligste hold efter fire runder skal møde en klub fra 1. division i en direkte duel om en ligaplads efter sommerferien.