Favoritsejre over hele linjen

Både GOG, Aalborg og BSH åbnede slutspillet med sejr.

Bjerringbro-Silkeborg fik en perfekt start på slutspillet, da de slog Skanderborg Aarhus med 29-26 på hjemmebane onsdag.

BSH førte størstedelen af kampen, men mod slutminutterne var det tæt på at gå galt for værterne. De fik dog afværget det helt store Skanderborg Aarhus-comeback.

- Det er altafgørende, at vi vandt. Havde vi tabt, havde det været sindssygt svært at komme i semifinalen. Så sejren betyder meget. Vi skal være skarpe i de næste fem kampe, siger Mads Kjeldgaard (BSH).

Sejren betyder, at BSH rykker forbi onsdagens gæster i slutspillets gruppe 1. Skanderborg Aarhus havde ét point med fra deres placering som nummer fire i grundspillet.

GOG topper

GOG vandt grundspillet, og de fik ligeledes en god start på slutspillet. De fik således hævn for det eneste nederlag i ligasammenhæng i denne sæson, da holdet ude slog Ribe-Esbjerg med 28-26.

I februar tabte GOG den tilsvarende kamp i grundsspillet med 27-30.

GOG grundlagde sin sejr i første halvleg, hvor holdets islandske keeper Viktor Hallgrimsson blandt andre brillerede med en redningsprocent på mere end 60.

Den fynske grundspilsvinder førte 20-12 i starten af anden halvleg, men Ribe-Esbjerg kom stærkt tilbage - dog uden at være tættere på et comeback end slutresultatet.

Landsholdsspiller Anders Zachariassen og Emil Lærke lavede begge seks mål for GOG.

Aalborg vandt

I pulje 2 førte Aalborg Håndbold med 24-17 i anden halvleg, men fik alligevel lov at slide for sejren hos Mors-Thy. Det endte 31-30 til det forsvarende mesterhold efter en spændende slutfase.

Svenske Lukas Sandell lavede lige som hjemmeholdets Bjarke Christensen ni mål.

Aalborg topper pulje 2 med fire point, mens Mors-Thy har nul point.

Skjern har taget et point med fra grundspillet og spiller sin første kamp i slutspillet mod pointløse Fredericia torsdag.

De to øverste hold i puljen efter seks runder ryger videre til slutspillets semifinaler.