Håndbold

Stine Jørgensen vender hjem til Danmark

Den tidligere landsholdsspiller Stine Jørgensen skifter til København Håndbold på en fireårig kontrakt.

Den tidligere landsholdsanfører Stine Jørgensen gør comeback til den danske kvindeliga.

TV 2 SPORT kunne lørdag erfare, at Jørgensen var i gang med at forhandle med København Håndbold, og nu er parterne nået frem til en konkret aftale.

Den københavnske klub har således præsenteret den 31-årige bagspiller som nyeste erhvervelse til truppen. Og de har tilmed udstyret hende med en fireårig kontrakt.

- Jeg ser rigtig meget frem til at vende hjem til Danmark og til at spille for København Håndbold, som fra næste sæson starter op med en masse nye spillere, nye trænere og et nyt spændende projekt, som jeg virkelig glæder mig til at blive en del af.

- Derudover har det altid været sjovt at spille i Frederiksberg-hallerne. Jeg glæder mig nu til, at det bliver min hjemmebane, siger Stine Jørgensen.

Stine Jørgensen har kontraktudløb til sommer i tyske Bietigheim, hvor hun har spillet i to sæsoner.

Kontraktudløbet åbner for, at København Håndbold henter den tidligere landsholdsstjerne uden at betale en overgangssum til tyskerne.

Slut med landsholdshåndbold

Stine Jørgensen fødte i maj 2021 tvillinger og gjorde først comeback i Bietigheim i november.

Forinden havde hun meddelt, at hun ikke længere havde lyst til at spille på landsholdet, og efter fødslen slog hun fast, at landsholdet var et lukket kapitel.

- Landsholdet har været en stor del af mit liv. Jeg elskede at spille for mit land. Når jeg ser tilbage, er jeg meget stolt og glad for perioden. Men kapitlet er lukket for mig. Der er simpelthen ikke tid til det mere med små børn, sagde hun i forbindelse med sit comeback.

Jørgensen spillede 148 landskampe i rødt og hvidt.

Hun har en fortid i de danske klubber Aalborg DH, FC Midtjylland og senest Odense Håndbold, hvor hun spillede, indtil hun skiftede til Bietigheim i sommeren 2020.