Håndbold

Landsholdet er slet ikke et fokus for Stine Jørgensen

Den tidligere Odense-spiller har først og fremmest som mål at få mere spilletid.

Stine Jørgensen har 149 landskampe på CV'et, og hun regner ikke med at få flere.

Det er meldingen, efter det onsdag kom frem, at hun vender hjem til København Håndbold til sommer. I forbindelse med skiftet blev hun spurgt, om landsholdet er et tema for hende, og dertil var svaret ganske klart.

- Det tror jeg virkelig ikke. Det er slet ikke et fokus for mig. Det er mest, når I journalister spørger til det, at det er noget, jeg forholder mig til. Ellers handler det bare om at komme tilbage.

- Jeg føler, der er et stykke vej, fordi jeg ikke får den kamptræning, jeg har brug for. Jeg træner fuldt, men jeg mangler kamptræning, siger 31-årige Stine Jørgensen.

Bagspilleren kommer fra to sæsoner i tyske Bietigheim, hvor det har været småt med spilletid. Jørgensen har også været på barsel. Derfor er hun vendt hjem for at få kickstartet karrieren.

Nyegaard er uenig

Det bliver uden et landsholdsfokus, men faktisk kan et comeback komme helt af sig selv. Det mener TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard.

- Jeg synes, det er relativt simpelt. Hvis Stine Jørgensen kommer hjem og finder sit tidligere niveau, kandiderer hun ligesom rigtig mange andre til landsholdet.

- Men det er ikke nogen hemmelighed, at det er lang tid at være væk fra håndbolden i Stine Jørgensens alder, siger Nyegaard.

Lærke Møller, der ligeledes fungerer som håndboldekspert på TV 2 SPORT, er ikke helt enig med sin kollega.

- Jeg ser hende ikke som en del af den trup, som Jesper Jensen er ved at opbygge med henblik på OL i 2024, lyder vurderingen.

Stine Jørgensens karriere

  • Aalborg DH (2008-2013)
  • FCM Håndbold (2013-2017)
  • Odense Håndbold (2017-2020)
  • Bietigheim (2020-2022)