Håndbold

Ekspert sender to hold i semifinalen - spillerne er uenige

Skjern-aktørerne erkender, at det ser godt ud, men de er ikke klar til at kalde sig semifinalehold endnu.

Skjern og Aalborg kommer i semifinalen.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen er klar i mælet, efter begge hold hentede sejre mandag aften.

Resultaterne betyder nemlig, at Aalborg topper puljen med seks point - ét point foran Skjern. Både Fredericia og Mors-Thy er efterladt med nul point.

Vil du sende dem i semifinalen nu, Skjern?

- Ja, det vil jeg gerne. Det bliver meget, meget vanskeligt at hente både Aalborg og Skjern for de to, som ligger med nul point. Det var et kæmpestort skridt mod semifinalen for Skjern med sejren, siger Peter Bruun Jørgensen.

Uenige med ekspert

Der resterer fire runder endnu, og det er netop det faktum, der gør, at spillere og trænere ikke har helt samme mening. Heller ikke hos Mors-Thy, der bliver dømt ude af Peter Bruun.

Bjarke Christensen

Mors-Thy

Tror du, jeres semifinaledrøm blev slukket i dag?

- Nej, det tror jeg ikke. Jeg ved godt, det bliver svært. Vi skal vel vinde resten, så det er ret lige til, når vi ”bare” skal vinde. Det bliver svært, men vi knokler for det.

René Rasmussen

Skjern Håndbold

Vil du sige, at I er semifinalen?

- Nej, det vil jeg ikke, men jeg siger, at det ser godt ud med fem point. Men vi skal have flere point, og det starter jo mod Aalborg på lørdag. Vi er ikke semifinaleklar endnu – vi skal have flere point. Vi går stadigvæk efter en førsteplads, så om det hedder Aalborg, er vi ligeglade med: Vi går efter alle de point, vi kan få.

Mathias Madsen

Træner, Skjern Håndbold

Skal jeg sige tillykke med semifinalen nu?

- Nej, det kan du i hvert fald ikke gøre. Så vidt jeg ved, er der stadigvæk otte point at spille om, men vi har sat os i en god position – det er vi godt klar over. Det tegner lyst, men der er stadigvæk meget arbejde.

Skjern tager imod Aalborg Håndbold i næste spillerunde, mens Mors-Thy får besøg af Fredericia.