Håndbold

Én spiller bliver altafgørende

Herning-Ikasts Ingvild Bakkerud bliver vital, hvis udeholdet skal have et resultat med fra Odense.

Se den første semifinale mellem Odense og Herning-Ikast på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY tirsdag aften klokken 20.00

Tirsdag aften bliver semifinaleserien mellem Odense Håndbold og Herning-Ikast sat i gang.

Førstnævnte starter på hjemmebane og er store favoritter til at spille sig i DM-finalen. Det vurderer TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen.

- Odense er favorit. De har spillet et fantastisk godt grundspil. Deres slutspil var også godt, og derfor kommer de med masser af selvtillid.

Odense Håndbold, der er forsvarende dansk mester, skal dog bestemt ikke undervurdere aftenens modstander, hvor især en norsk bagspiller kan ende med at volde fynboerne problemer.

- Odense har et meget solidt 6-0-forsvar. De kommer ikke så langt frem på banen, og så har de en rigtig dygtig målvogter, der tager fra i Althea Reinhardt. Derfor er Bakkerud meget, meget central. Hvis hun kan åbne det her Odense-forsvar og tvinge dem til at komme frem, kan det blive nøglen. Det gælder også, når de kommer til at spille syv mod seks. Hvis det skal blive en succes at spille i overtal, skal Bakkerud lykkes fra distancen.

- Men Herning-Ikast har et godt hold, og kan de ramme topniveauet har de en chance - specielt, hvis Ingvild Bakkerud kan åbne op fra distancen.

Semifinaleserierne i kvindeligaen spilles som en bedst af tre-serie.

Hvis tirsdagens kamp i Odense bliver uafgjort, vil vinderen af kamp to gå i finalen.

I den anden semifinaleserie spiller Team Esbjerg mod Viborg. De to hold mødes første gang onsdag aften, og den kan kan du naturligvis også se på TV 2 SPORT klokken 20.00.