Håndbold

- Jeg er indebrændt lige nu

De forsvarende danske mestre fra Odense Håndbold led et skuffende nederlag til Herning-Ikast tirsdag aften.

Mie Højlund var mildest talt rasende efter det ydmygende nederlag.

Rasende, fordi Odense Håndbold smed en stor fordel over i hænderne på Herning-Ikast efter et 31-24-nederlag i den første semifinalekamp tirsdag aften.

- Jeg er indebrændt lige nu. Jeg er sindssygt skuffet over vores egen indsats. At gøre det på egen hjemmebane og i den første semifinale, som vi har glædet os til at spille i lang tid, er ekstremt skuffende.

- Vi formår ikke at reagere i hele kampen, og vi finder ikke et modtræk. Der er mange ting, og vi ender med at brænde sindssygt meget i 2. halvleg. Vi taber lidt til os selv i dag, siger Mie Højlund til TV 2 SPORT umiddelbart efter nederlaget.

Herning-Ikast tager imod Odense Håndbold onsdag i næste uge. I semifinalerne spilles der først til tre point. Det betyder, at Herning-Ikast blot skal bruge en uafgjort for at spille sig i finalen og Odense ud i mørket.

Odense Håndbold vs. Herning-Ikast Håndbold
24-31
(14 - 16)
Topscorer
HoldSpiller(e)Mål
Odense HåndboldMaren AardahlDione Housheer5 mål
Herning-Ikast HåndboldEmma Friis8 mål
Udvisninger
HoldUdvisninger
Odense Håndbold2
Herning-Ikast Håndbold1

Sjældent Odense-nederlag

I grundspillet vandt Odense Håndbold 25 ud af 26 kampe. I slutspillet blev det til seks sejre i lige så mange kampe.

Odense havde altså inden aftenens semifinale mod Herning-Ikast blot tabt en enkelt kamp i denne sæson i kvindeliga-regi.

Det var Odense Håndbolds første hjemmebanenederlag i kvindeligaen siden 8. april 2021, hvor det blev til et nederlag til Viborg.