Håndbold

Aalborg-stjerne småskadet før Champions League-brag

Henrik Møllgaard humpede på sit ene ben efter onsdagens træning, men han regner selv med at blive klar til det vigtige opgør mod Telekom Veszprém.

Torsdag aften spiller Aalborg Håndbold den første af to kvartfinaleopgør mod det ungarske storhold Telekom Veszprém i Champions League.

Desværre er en af holdets største stjerner, Henrik Møllgaard, blevet lidt et spørgsmålstegn forud kampen.

Jeg er klar til i morgen. Så må vi se i hvilken tilstand

Henrik Møllgaard

Aalborg-stjernen kom nemlig galt afsted under onsdagens forberedende træning, hvilket har resulteret i, at han humpede rundt onsdag eftermiddag.

Holdets cheftræner Stefan Madsen bekræfter også, at Møllgaard er udfordret på fysikken, men han satser alligevel på at kunne bruge den rutinerede forsvarsspiller i torsdagens kamp.

Kan du stille i stærkeste opstilling i morgen?

- Det håber jeg. Nu havde vi Henrik Møllgaard, der kom en smule til skade i dagens træning (onsdag, red.). Lukas Sandell slog også den hæl, han har haft ballade med, og det er klart, at det behøver vi ikke. Vi vil gerne have alle med.

- Men jeg ved også, at de her drenge er lavet af noget helt specielt, så der skal noget helt ekstraordinært til at holde dem ude af sådan en kvartfinale her, siger Stefan Madsen til TV 2 Nord.

Cheftræneren fortæller uddybende, at det bliver helt afgørende for holdet, at den defensive kompakthed leverer op til sit bedste, hvis et godt udgangspunkt til returopgøret skal sikres.

Møllgaard forsøger at være optimistisk

Selvom Møllgaard onsdag haltede lidt på sit ene ben, er han alligevel optimistisk på sine egne vegne. Småskavanker er nemlig en del af at blive ældre.

- Jeg er klar til i morgen. Så må vi se i hvilken tilstand. Det er ikke let at blive 37 år - så går det hele lidt langsommere, siger Møllgaard til TV 2 Nord.

Landsholdsspilleren tilføjer, at han glæder sig til opgøret og den vilde kulisse, der venter ham og resten af Aalborg-mandskabet i Ungarn.

Torsdagens første kvartfinaleopgør spilles klokken 18.45 i Ungarn, mens returopgøret finder sted næste onsdag, hvor Aalborg har hjemmebanefordelen.