Håndbold

Vandt over søsteren: - Hun var sgu sur på mig

Herning-Ikast er kun ét point fra at nuppe pladsen i finalen foran Odense Håndbold.

Da Herning-Ikast slog Odense Håndbold i den første semifinale tirsdag aften, var der også tale om en kamp i kampen.

De to søstre - Sarah og Rikke Iversen - spiller nemlig for hver deres hold. Sarah Iversen fra Herning-Ikast løb med håneretten, og hun er ikke sikker på, at de to kommer til at tale sammen lige foreløbig.

Kan du tale med din søster nu efter kampen?

- Jeg tror, det bliver svært lige umiddelbart. Hun var sgu også sur på mig inde på banen. Men jeg var også sur på hende, så det kan være, det bliver i næste uge. Det ved jeg ikke. Jeg håber da, vi kan nå at snakke inden.

- Lige i den her situation vil jeg lade det være op til hende, lyder det fra Sarah Iversen i et toneleje, hvor det er svært at vurdere, om hun lavede sjov.

I hvert fald fortrak hun ikke en mine.

Odense Håndbold vs. Herning-Ikast Håndbold
24-31
(14 - 16)
Topscorer
HoldSpiller(e)Mål
Odense HåndboldMaren AardahlDione Housheer5 mål
Herning-Ikast HåndboldEmma Friis8 mål
Udvisninger
HoldUdvisninger
Odense Håndbold2
Herning-Ikast Håndbold1

"En virkelig fed kamp"

Inden kampen havde de fleste regnet grundspilsvinderne Odense som favoritter. De orangeklædte gik da også ubesejrede igennem første del af slutspillet med seks sejre i lige så mange kampe. Tirsdag løb de så ind i alvorlig udfordringer - men det var mest af alt, fordi gæsterne var dygtige.

Hvorfor var I SÅ gode?

- Det ved jeg sgu ikke, begynder Sarah Iversen med et grin.

- Det var virkelig en fed kamp. Vi er afhængige af at følge gameplanen hele vejen, fordi vi er oppe imod et mandskab, hvor turneringen har vist, at de er bedre. I hvert fald på resultaterne.

- Vi fik slået til dem i forsvaret, og vi spillede enormt disciplineret i angrebet. Det var bare alt, der gik op i en højere enhed. Det var det, der skulle til, hvis vi skulle slå Odense, siger Sarah Iversen.

I semifinaleserien spilles der først til tre point. Med Herning-Ikasts to point tirsdag aften kan de nøjes en uafgjort, når de mødes på onsdag i næste uge.