Håndbold

- Vi har pisset det væk, siger Nolsøe

Viborg HK havde et trofæ inden for rækkevidde, men endte med andenpladsen, da de tabte finalen i European League til Bietigheim.

Da tyskerne kunne dufte guldmedaljerne, så de sig ikke tilbage.

Danskerklubben Bietigheim, der har Stine Jørgensen og Trine Østergaard på holdet, vandt nemlig håndboldens European League efter en suveræn præstation mod Viborg HK i finalen søndag.

Viborg kom bedst fra start, men derefter trak tyskerne fra og vandt med 31-20. Det frustrerede Lærke Nolsøe, der nu vil se frem mod DM-semifinalen mod Team Esbjerg.

Hvordan kommer I til at samle jer selv op til den kamp?

- Det tror jeg heldigvis ikke bliver så svært. Vi spiller om en DM-finale – og Gud ske tak og lov for, at vi har muligheden for det, når nu vi har pisset det her væk, sagde Nolsøe efter kampen.

- Så er det jo superfedt, at vi har chancen for at spille os i en DM-finale. Så jeg synes, vi skal have lov til at være skuffede og trætte af det i dag (søndag, red.) – men jeg er ikke tvivl om, at vi alle sammen nok skal klar på onsdag, for der er noget kæmpestort at spille om der også.

Vi har en sindssyg vigtig semifinale igen lige om lidt

Lærke Nolsøe

Viborg HK tager imod Team Esbjerg på hjemmebane onsdag og kan med en sejr sikre sig en plads i DM-finalen, da det første opgør endte 31-31.

Vil give den gas i DM-semifinalen

Landsholdsspilleren Kristina Jørgensen, der skifter til franske Metz efter denne sæson, tror heller ikke, at Viborg-spillerne får svært ved at sætte sig op til DM-semifinalen.

- Jeg synes bare, vi skal blive ved med at holde gejsten oppe. Vi har en sindssyg vigtig semifinale igen lige om lidt – vi spiller imod Esbjerg på hjemmebane, så ja, der er vist ikke mere motivation, der behøver at være der.

Hvor vigtigt vil det være for jer at nå den her finale?

- Sindssygt vigtigt. Det er en virkelig vild kamp mod endnu et klassemandskab, så det bliver virkelig spændende at se, og vi er bare klar til at give den gas, siger Jørgensen.

Den anden DM-semifinale spilles onsdag og kan ses på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 20.30.