Håndbold

- Det er en kæmpe lettelse, siger TTH-profil

Nikolaj Markussen og Magnus Bramming jubler, efter det lykkes TTH at sikre sig endnu en sæson i den bedste række.

TTH har et hold i den bedste liga igen til næste sæson.

Det blev en kendsgerning, da de slog HØJ Elite for anden gang på to kampe i de dramatiske playoffkampe om at undgå nedrykning.

Derfor var TTH's Nikolaj Markussen naturligvis lykkelig, da kampen var slut.

- Det er selvfølgelig en kæmpe lettelse. Det har været en meget svær og forfærdelig sæson på mange parametre, så det var rart at sætte et kryds ved, at vi spiller i ligaen næste år.

- Holstebro har vist sig fra sin stærkeste side, når der var allermest brug for det. De sidste 10-20 kampe, hvor det virkelig har været svært, er der bare kommet flere og flere, så kæmpestor tak til Holstebro.

To-meter-manden storspillede og lavede 10 mål undervejs. Han var derfor stærkt medvirkende til, at TTH trak fra i midten af anden halvleg.

"En turbulent periode"

En anden profil - Magnus Bramming - var også svær at få til at se sur ud. Faktisk smilede han det meste af interviewet i TV 2 SPORT studie efter kampen.

- Det har været en meget turbulent periode i år. Det har været hårdt både på og uden for banen – både for os spillere og alle omkring spillerne. Det er derfor, vi jubler, som vi gør. Det er en kæmpe forløsning, lyder det fra Bramming.

Både Nikolaj Markussen og Magnus Bramming har landskampe på CV'et, så det er måske ikke så underligt, at det var TTH, der endte som samlet vinder.

Vestjyderne har været fast bestanddel af den bedste danske liga i 23 år - nu får de endnu en sæson.