Håndbold

Esbjerg-spiller i ekstase: - Det er fandeme vildt

Ikke alle ord var lige pæne, men Rikke Poulsen er formentlig ligeglad. Hun er i DM-finalen.

Det er svært at tage fejl af de følelser, som Esbjerg-lejren viste, da de sikrede sig pladsen i DM-finalen onsdag aften.

Med en redning i allersidste sekund af kampen mod Viborg blev Rikke Poulsen helten for gæsterne. Og ja ... Jeg vil lade hendes ord tale for sig selv.

- Forhelvede altså. Hold nu kæft. Det er fandeme vildt det her. Forhelvede, jeg har bare lyst til at smadre din mikrofon. Det er helt sindssygt. Jeg må sige: Hold nu kæft en kulisse – sindssygt flot man.

- Ligegyldigt, hvem eller hvad der er imod os … De her piger er lavet af noget specielt. Det er helt åndssvagt. Vi spiller jo ad helvedes til, men vi kæmper røven ud af bukserne.

- Hold nu kæft … Kæmpe cadeau til Viborg og Anna (Kristensen red.) i målet, siger Rikke Poulsen.

En redning til allersidst blev afgørende, da Esbjerg slog Viborg. Video: Rikke Dalgaard

Jesper Jensen i samme båd

Esbjergs træner, Jesper Jensen, havde fundet lidt pænere gloser frem, men han var også lykkelig for finalepladsen.

- Jeg er så glad. Vores sæson er en succes nu. Vi har spillet en fantastisk sæson, og vi har tabt én kamp siden midten af september. Det havde været synd, hvis vi ikke var gået i finalen. Nu står vi i den. Jeg er lettet, glad og rørt.

- Spillerne er fandeme seje. Vi ramte helt ved siden af skiven i første halvleg, men de kan et eller andet sammen de her Esbjerg-tøser. De giver aldrig op.

- Vi var så langt ude at skide … Det så eddermame håbløst ud i 52 minutter. Vi vidste, vi skulle hænge i, fordi de kunne blive trætte, og til sidst skete miraklet, siger Jesper Jensen.

I finalen venter enten Odense eller Herning-Ikast. Det bliver afgjort på lørdag, hvor de to hold spiller den tredje og afgørende semifinale.

Viborg HK vs. Team Esbjerg
28-29
(18 - 14)
Topscorer
HoldSpiller(e)Mål
Viborg HKLine Haugsted8 mål
Team EsbjergHenny Ella Reistad9 mål
Udvisninger
HoldUdvisninger
Viborg HK2
Team Esbjerg2