Håndbold

Ligaprofil takker af

Svenske Johanna Westberg har spillet sin sidste kamp på topniveau. Det fortæller hun på Instagram.

TAK, HÅNDBOLD.

Sådan indleder NFH-profilen Johanna Westberg beskeden om, at hun indstiller sin karriere.

- Alt godt har en ende, og nu har min håndboldrejse nået sin slutning. I hvert fald for den her gang, skriver Johanna Westberg på Instagram.

- Jeg kastede mit første kast som otteårig i Skuru IK, og siden blev det til 15 år på eliteniveau. Otte af dem som professionel i Danmark. Det har været nogle fantastiske år i NFH, hvor vi har vundet flere pokaler og frem for alt har jeg spillet med nogle fantastiske piger, skriver den 32-årige svensker, der også har spillet et hav af landskampe.

Johanna Westberg kom til Danmark i 2014, hvor skiftede til Randers. Her spillede hun i to sæsoner, inden hun tog til Nykøbing Falster Håndboldklub og var en del af et af Danmarks bedste klubhold.

Titler med NFH

  • Dansk mester i 2017
  • Pokalvinder i 2018
  • Super Cup-vinder i 2017

I sin sidste sæson har Johanna Westberg kun været med i halvdelen af grundspillet. I november 2021 meldte NFH ud, at Westberg venter sit andet barn.

- Med hormoner og følelser boblende i kroppen vil jeg sige tak til alle de fantastiske piger og trænere, jeg har fået lov til at spille med.

- På gensyn, slutter Westberg af, inden nuværende og tidligere holdkammerater også takker hende for mange gode stunder på og uden for håndboldbanen.