Håndbold

Jesper Jensen råbte ét navn igen og igen

Jesper Jensen var rasende på sine spillere i tirsdagens opgør mod Odense Håndbold. Han ville have styr på Mie Højlund.

Til sidst fik Jesper Jensen nok.

I mere end 50 minutter havde han set Mie Højlund drive gæk med hele Team Esbjerg-mandskabet, og nu skulle det stoppe.

Derfor tog Team Esbjerg-træneren konsekvensen og trykkede på timeoutknappen. Udelukkende med ét formål: At stoppe Mie Højlund.

- Nu skal vi stoppe med at finde på undskyldninger for, hvorfor vi ikke får fat på Mie. Det er Mie, og det er Mie, og det er Mie!

- Hun har lavet seks mål, hvor vi har været klar til at bakke op. Jeg er ligeglad, om det er syv mod seks, seks mod seks eller fire mod to. Det er Mie, Mie, Mie!, lød det fra en tydeligt frustreret Jesper Jensen i timeouten.

Men lige lidt hjalp det. Mie Højlund fortsatte ufortrødent i kampens døende minutter, hvilket i sidste ende var med til at sikre Odense Håndbold en vital sejr på 31-27 i den første kamp i finaleserien.

Se Jesper Jensen timeout øverst i artiklen. Nedenfor kan du se højdepunkterne fra kampen.

Team Esbjerg tabte med 27-31 i den første DM-finale mod Odense, og det var først og fremmest takket være en storspillende Mie Højlund.

Folk står i kø for at rose Højlund

Mie Højlund nåede at score 12 gange i tirsdagens kamp, mens hun samtidig også bidrog med en række assist.

Selv erkendte Højlund, at hun formentlig spillede sin bedste kamp nogensinde i karrieren, og det kan der meget vel være noget om. I hvertfald var flere hurtige til at fremhæve landsholdsspilleren.

Team Esbjerg-keeper Rikke Poulsen: - Mie Højlund spiller nok sin bedste kamp til dags dato. Hun var fuldstændig vild i dag. Vi skal selvfølgelig se, hvordan vi kan komme bedre frem på hende til næste kamp.

Odense-træner Ulrik Kirkely: - Jeg er rigtig, rigtig glad på Mies vegne, for som jeg har nævnt før og efter andre kampe, har det været et hårdt forår for Mie. Lidt op og ned, men i dag spillede hun på et højt niveau og tog et stort skridt.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard: - Hold da op, hvor har hun lagt op til meget. Det, der kendetegner Mie Højlund fra tidligere, er, at fejlmængden er væk. Den eksisterer ikke. Det er klasse, Det var en fuldstændig magisk aften. Jeg er vildt imponeret.

Lørdag spilles den anden kamp i finaleserien, og hvis Odense Håndbold vinder den kamp eller spiller uafgjort, er de danske mestre. Vinder Team Esbjerg skal finalen afgøres i en tredje kamp.