Håndbold

Forklarer, hvorfor han blev rasende på Gidsel

Skjern-spilleren Eivind Tangen var ikke glad for Mathias Gidsels opførsel.

Ud af det blå kom temperamenterne pludselig i kog.

Skjerns Eivind Tangen var rasende på Mathias Gidsel i den første DM-semifinale onsdag.

Halvvejs i første halvleg blev Gidsel tacklet, men nordmanden mente, at GOG-spilleren overgjorde situationen.

- Det er bare, fordi han tager sig til ansigtet hele tiden. Det gider jeg ikke. Selvfølgelig er der frikast – måske er der også udvisning, men han blev ikke ramt i hovedet, og det er bare derfor, at jeg blev sur. Ellers var der ikke noget.

Er du sikker på, at han ikke blev ramt i ansigtet?

- Det gør i hvert fald ikke ondt at få en lillefinger på hagen. Det var derfor, at jeg blev sur. Men vi er videre, lød det fra Eivind Tangen i pausestudiet.

Vurdér selv, om Gidsel blev ramt, ved at se situationen i videoen øverst i artiklen.

Gidsel glad for sejr

Semifinalen var Gidsels første kamp, siden han blev korsbåndsskadet i bronzekampen ved EM i januar.

Kort inden kampen kom den overraskende melding, og den 23-årige højre back spillede en flot kamp, der blandt andet bød på fire scoringer.

Gidsel blev ikke foreholdt situationen med Eivind Tangen, men han glædede sig til gengæld over at være tilbage på banen.

- Det var fedt. Det var dejligt, at det (knæet red.) holdt. Det ligner, at vi har gjort vores arbejde godt. Det var dejligt med en sejr i første semifinale i sådan en kulisse. Jeg kunne ikke have drømt om mere, siger Mathias Gidsel.

GOG vandt kampen med 33-23 og kan nu nøjes med uafgjort i den næste kamp, da semifinaleserien spilles først til tre point.

Med Mathias Gidsel tilbage efter fire måneders skadespause vinder GOG den første af maksimalt tre DM-semifinaler mod Skjern med 33-23. Video: TV 2 SPORT