Håndbold

Viborg henter Københavns topscorer

Viborg HK henter den svenske landsholdsspiller og målsluger Melissa Petrén i København Håndbold.

Viborg HK har styrket truppen forud for den kommende håndboldsæson. Således henter klubben den målfarlige svensker Melissa Petrén i København Håndbold.

Det oplyser Viborg HK i en pressemeddelelse på sin hjemmeside, og det samme har TV 2 SPORT erfaret.

Petrén er noteret for 157 mål i ligasæsonen, hvilket gør den svenske playmaker og landsholdsspiller til den syvendemest scorende i hele ligaen.

- Vi har fulgt Petrén længe, og det siger sig selv, at en af ligaens topscorere er særdeles interessant for os. Hun er en stor målsluger, der præsterer på et højt niveau i både den danske liga og på det svenske landshold, siger Viborg-træner Jakob Vestergaard.

- For os betyder hendes tilgang til klubben, at vi kan komme til at spille meget attraktivt angrebsspil. Hun er en super dygtig håndboldspiller, og hun kan noget skudteknisk, som der ikke er ret mange i kvindeligaen, der kan, og hun er udstyret med et super skarpt håndled.

Melissa Petrén spillede to sæsoner i Horsens, inden hun skiftede til København i 2021. Nu skal hun så tilbage til Jylland.

- Jeg er ret begejstret for Viborgs måde at spille på, hvor fart er et vigtigt element.

- I København Håndbold har jeg arbejdet meget med mit løb og mine kontraevner, og det glæder jeg mig til at bringe i spil og videreudvikle i Viborg, siger Petrén til Viborgs hjemmeside.

Den 27-årige svensker har skrevet under på en toårig kontrakt.