Håndbold

Tranborg knust efter afbrænder i sidste sekund

Esbjergs Mette Tranborg havde en stor mulighed for at udligne til 25-25 i sidste sekund af DM-finalen.

- Det er ikke sjovt at brænde sådan en.

Sådan forklarer Team Esbjergs Mette Tranborg den skæbnesvangre situation i den tredje og afgørende DM-finales sidste sekund.

Her sendte landsholdsspilleren en fri afslutning på underkanten af overliggeren, hvilket betød, at Odense vandt DM-guldet med en 25-24-sejr.

- Jeg er selvfølgelig skuffet. Det vippede meget til sidst, og vi hænger desværre meget efter i den afgørende del af kampen. Vi laver dumme fejl, og fejl, hvor jeg ikke ved, hvor det kommer fra.

- Det plejer vi ikke at gøre, og så bliver det jo afgjort til aller-, allersidst. Det er stolpe ud, siger Mette Tranborg til TV 2 SPORT efter kampen.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard forstod efter kampen godt de knuste Esbjerg-spillere.

Tranborgs sidste afslutning var nemlig blot et spørgsmål om millimeter:

- Det er fuldstændig marginalt. Althea Reinhardt forsøger at holde højden, men afslutningen rammer jo underkanten af overliggeren. Set fra Esbjergs side er det jo ikke til at holde ud.

Team Esbjerg kan ikke tillade sig at være skuffede alt for længe.

Om en uge skal de nemlig rejse sig, når de skal spille Final 4 i Champions League. Jesper Jensens tropper spiller mod Győr på lørdag, hvor de træder ind blandt de sidste fire hold for første gang i klubbens historie.