Håndbold

Ligaklub fyrer sportsdirektør efter 17 år i klubben

Simon Hajdu Lindhardt er blevet opsagt i SønderjyskE, fordi klubben vil prøve noget nyt. Lindhardt ærgrer sig, men ønsker klubben det bedste fremover.

Sæsonen er slut for SønderjyskEs håndboldherrer, men der sker fortsat ting i kulissen.

holdets hjemmeside fremgår det nemlig, at klubben har nemlig valgt at lave ændringer i ledelsen i håbet om, at det kan "styrke og forny SønderjyskE Herrehåndbold".

Det betyder blandt andet, at Simon Hajdu Lindhardt er færdig i SønderjyskE efter næsten to årtier i klubben.

Det er jeg naturligvis ærgerlig over, men jeg vil fortsat følge med i det lyseblå projekt

Simon Hajdu Lindhardt, tidligere sportsdirektør i SønderjyskE

- SønderjyskE, og særligt SønderjyskE Herrehåndbold A/S, skylder ham en stor tak for den indsats, han har leveret gennem 17 år, hvor han har været en af de bærende kræfter bag holdets tur op gennem rækkerne og etableringen i ligaen.

- I sportens verden skal posen rystes en gang imellem. Vi har vurderet, at tiden nu er inde til det, siger Hans Christian Jensen, der også selv får en ny rolle i klubben.

Indtil nu har han været bestyrelsesformand, men bliver nu midlertidig administrerende direktør i SønderjyskE Herrehåndbold. Anders Stahlschmidt bliver ny bestyrelsesformand.

Thomas Mogensen, der indstillede sin aktive karriere i denne sæson, bliver sportsmanager og skal sammen med holdets trænere have ansvaret for det sportslige.

Lindhardt ærgerlig over beslutningen

Dermed er det et farvel til sportsdirektøren Simon Hajdu Lindhardt, som er stolt over sin tid i SønderjyskE.

- Nu har bestyrelsen valgt at stoppe samarbejdet, og det er jeg naturligvis ærgerlig over, men jeg vil fortsat følge med i det lyseblå projekt, selvom det ikke længere bliver med mig i spidsen for det sportslige.

- Jeg ønsker SønderjyskE alt det bedste fremover, og jeg vil komme til at savne alle de gode folk i og omkring klubben, siger Simon Hajdu Lindhardt til klubbens hjemmeside.

I denne sæson missede SønderjyskE slutspillet i landets bedste række. I stedet måtte Klavs Bruun Jørgensens tropper en tur i nedrykningsspillet, hvor holdet sikrede sig endnu en sæson i ligaen.