Håndbold

TTH-træner er fortid: - Jeg er sur og skuffet

TTH Holstebro laver omrokeringer i det sportslige setup.

Claus Uhrenholt er fortid i TTH Holstebro. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Klubben ønsker "en ny organisering af det sportslige setup", og den er assistenttræneren ikke en del af.

Uhrenholts aftale bliver afbrudt et år før tid, så den nu ophører den 30. juni, skriver Dagbladet Holstebro-Struer. Til mediet giver han udtryk for, at han bestemt ikke er enig i beslutningen.

- Selvfølgelig er jeg sur og skuffet og en smule bitter, men klubben er i sin fulde ret til at gøre, som den gør. Det er den ledelsesret, de nu engang har, siger Claus Uhrenholt.

Flere roller undervejs

Assistenten har haft en omskiftelig tid i klubben, hvor han også nåede at være cheftræner undervejs. Da Søren Hansen blev sygemeldt på ubestemt tid med stress, tog Uhrenholt over for en stund.

I marts ansatte TTH Andreas Toudahl, der skulle redde klubben fra nedrykning. Med ansættelsen gled Uhrenholt tilbage i assistentrollen. Herfra var han medvirkende til, at TTH akkurat reddede livet i den bedste række efter playoff-kampe mod HØJ Elite.

Klubben vil i stedet gå over til et setup med to fuldtidsansatte, og det mener de ikke, at den nu forhenværende klubmand kan indgå i.

- Fra den dag vi hentede Claus tilbage til klubben har det været helt klart, at Claus ved siden af håndbolden havde et civilt job, som han var meget glad for, og derfor har det aldrig været en mulighed, at han skulle på fuld tid hos os, forklarer John Mikkelsen til midt- og vestjyske medie.

Det vides i skrivende stund ikke, hvem der kommer til at overtage jobbet som assistent.