Håndbold

Anfører udgik på kritisk tidspunkt: - Ikke i tvivl om, det var slut

René Antonsen missede de afgørende minutter i den anden DM-finale efter en uheldig episode.

Han strakte sine 196 centimer helt ud, lavede et lille hop og forsøgte at nå udkastet fra målmand Simon Gade.

Men Aalborg-anfører René Antonsen nåede ikke bolden, landede forkert på sin højre fod og vrikkede om. Han lå på halgulvet i et stykke tid, var i store smerter og missede de sidste syv minutter af kampen, hvor Aalborg på det tidspunkt var foran med en. De endte dog med et nederlag på ét mål og missede DM-guldet.

- Jeg var oppe og hente en bold, og så vred jeg om. Og så kunne jeg mærke, at det gav et lille jag i foden, og så var jeg ikke så meget i tvivl om, at min kamp var slut, sagde Antonsen om episoden.

- Jeg kunne mærke, at det hele strømmede til med blod dernede, så der er nok sket et eller andet.

René Antonsen fortæller, at han har haft lidt problemer med sin ankel i løbet af sæsonen, og at en scanning nu skal afgøre omfanget af en eventuel skade.

Efter stregspilleren måtte udgå, fik GOG først udlignet, inden de bragte sig foran kort før tid. Fynboerne vandt kampen med 27-26 og sikrede sig DM-guldet, da det første opgør i Gudme endte uafgjort.

Hvordan er det at stå at se på, at GOG fejrer det nu?

- Det kunne da ikke være meget værre, når det er i vores egen hule. Vi har alle muligheder for at vinde det danske mesterskab på hjemmebane. Vi skal ”bare” nappe en sejr over GOG, så det kunne ikke være meget ringere. Men cadeau til GOG, der har spillet en flot sæson, siger Antonsen.

Det er de tekniske fejl og de afgørende momenter, der afgør det

René Antonsen

Guldfesten løb ud i sandet

TV 2 SPORTs håndboldekspert Claus Møller Jacobsen mener dog ikke, at Aalborgs nederlag udelukkende skyldes Antonsens skade.

- Det er klart, at Aalborg var inde i en rytme, og Antonsen trak et stort læs. Men det er de tekniske fejl og de afgørende momenter, der afgør det, siger eksperten.

René Antonsen skal lige lade nederlaget synke ind og ved ikke helt, hvad fremtiden nu bringer.

- Vi havde håbet, det skulle være en guldfest, men det løb nok lidt ud i sandet. Vi skal lige have sagt ordentligt tak for sæsonen og sagt god ferie, siger stregspilleren.

Det er første gang siden 2007, at GOG hjemfører mesterskabet. Og det er klubbens ottende mesterskab gennem tiderne. Aalborg havde vundet mesterskabet tre år i træk inden sit nederlag.