Håndbold

Aalborg handler igen - henter dansk landsholdsbobler

Thomas Arnoldsen spiller næste sæson i Skanderborg Aarhus, men skifter så til Aalborg fra sommeren 2023.

Aalborg Håndbold bliver ved med at plukke de største profiler og fremtidens stjerner på det danske landshold.

Århus Stifttidende og Nordjyske var først med nyheden om, at Aalborg havde skrevet kontrakt med stortalentet og landsholdsbobleren Thomas Arnoldsen fra Skanderborg Aarhus fra sommeren 2023. Siden bekræftede kilder det samme til TV 2 SPORT.

Aalborg Håndbold meldte fredag tilgangen ud officielt.

Thomas Arnoldsen spiller videre i Skanderborg Aarhus i næste sæson frem til kontraktudløb om et år, hvor han så tager videre til Aalborg.

20-årige Arnoldsen bliver betragtet som et af de allerstørste håndboldtalenter med dansk pas. Han scorede 150 mål og stod for 143 assists som venstre back og playmaker i den forgangne sæson, hvor han også for første gang blev udtaget til landsholdet. Han endte dog med at måtte melde afbud til Golden League-kampene i marts på grund af en skade.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har de fleste danske topklubber været ude efter Arnoldsen, der altså er endt med at vælge det samme som flere andre danske profiler: Aalborg Håndbold.

Aalborg har til den kommende sæson hentet en anden dansk landsholdsbobler, højre backen Mads Hoxer i Mors-Thy, og så selvfølgelige landsholdets måske største profil i Mikkel Hansen, der kommer til fra Paris.

Aalborg har også allerede præsenteret to andre danske landsholdsspiller, Niklas Landin og Simon Hald, som forstærkninger fra sommeren 2023.

Aalborg tabte i søndags DM-guldet til GOG i de allersidste sekunder af 2. DM-finale.

Grædefærdige spillere og fans væltede rundt efter GOG's finalesejr over Aalborg. Video: TV 2 SPORT