Håndbold

Ligaklub henter cheftræner i Aalborg

Fra sommeren 2023 skal Arnór Atlason og Søren Hansen stå i spidsen for TTH Holstebro.

Krisen har kradset i TTH Holstebro.

I den forgangne sæson var klubben ude i to nervepirrende kampe for at undgå nedrykning. Det lykkedes, så nu skal de se fremad.

Nu har de valgt at se en hel sæson frem for at sikre sig fremtidens styrmand. I en pressemeddelelse skriver TTH Holstebro, at Arnór Atlason fra sommeren 2023 vil tiltræde i jobbet som cheftræner.

Han vil få Søren Hansen, klubbens nuværende cheftræner, som assistent.

Klubben skriver, at ansættelsen sker som et led i målsætningen om, at TTH Holstebro senest i 2025 skal være etableret som et af de fire bedste hold i herreligaen.

Arnór Atlason, der har skrevet under på en treårig kontrakt, kommer til fra en stilling som assistenttræner i Aalborg Håndbold.

- For mig er tiden til at prøve mig selv af i en ny rolle og i nye omgivelser. TTH Holstebro er en klub med ambitioner og et stærkt sportsligt potentiale, og derfor er TTH et godt sted for mig. Jeg ser frem til at indgå i et trænerteam med Søren. Vi har begge et mål om at skabe resultater for klubben, siger Arnór Atlason.

I pressemeddelelsen skriver TTH Holstebro, at Arnór Atlason og Søren Hansen vil komme til at stå for "den sportslige udvikling og de ledelsesmæssige opgaver omkring holdet".

- Jeg ser frem til den nye duo med Arnór og jeg på trænerbænken. Den giver gode muligheder for en positiv udvikling. Jeg tror på, at Arnór og jeg kan lære af hinanden og sammen løfte det sportslige niveau, siger Søren Hansen.

Begge trænere tiltræder på fuldtidskontrakter fra 1. juli 2023.