Håndbold

Team Esbjerg henter landsholdsbobler

Amalie Milling skifter øjeblikkeligt fra København Håndbold til Team Esbjerg.

København Håndbold sælger med øjeblikkelig virkning målvogter og landsholdsbobler Amalie Milling, der har fået "et stort tilbud fra en Champions League Final 4-klub".

Tidligere tirsdag kunne TV 2 SPORT erfare, at det er Team Esbjerg, som med øjeblikkelig virkning henter målvogteren. Nu har vestjyderne selv bekræftet handlen.

Team Esbjerg skriver i en pressemeddelelse, at Amalie Milling har skrevet under på en treårig kontrakt.

- Jeg fik et tilbud fra Team Esbjerg, der er en interessant klub med dygtige spillere, og som spiller med i Champions League. Det er det rette sted at udvikle mig i træning og kamp, og så vil jeg vinde kampe med klubben, siger den 22-årige målvogter.

I pressemeddelelsen fortæller Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen, at de har valgt at hente det danske stortalent, da vestjyderne i løbet af sommeren har fået nogle udfordringer på målvogterpositionen.

- Vi er sårbare på målvogterpositionen, hvor Dinah Eckerle har været ude i forberedelserne, og vi er nødt til at gardere os. Da muligheden for at tilknytte et af de helt store talenter til klubben opstod, slog vi til. Vi har de seneste tre-fire år været meget rundt for at kigge efter målvogtere, og der er relativt få på verdensmarkedet, siger cheftræner Jesper Jensen.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har Team Esbjerg for nylig også - uden held - forsøgt at købe landsholdskeeper Anna Kristensen fri i Viborg med øjeblikkelig virkning.

Team Esbjerg har i forvejen Rikke Poulsen og den tyske landsholdskeeper Dinah Eckerle i truppen til den kommende sæson.

Den nye håndboldsæson begynder 23. august med Super Cup-opgørene mellem mestrene og pokalvinderne hos både mænd og kvinder. Her møder Team Esbjerg de danske mestre fra Odense Håndbold.