Kolding-spillere udsat for voldsomt overfald

Tre spillere fra KIF Kolding er blevet overfaldet. Direktør Christian Hjermind oplyser, at spillerne igen har det fint fysisk.

Optakten til sæsonen har været alt andet end ønsket for KIF Kolding.

For to uger siden blev tre af holdets spillere udsat for et groft overfald, da de var på vej hjem fra Streetfood i Kolding.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er én af de tre blevet syet med et tocifret antal sting efter episoden.

Den voldsomme oplevelse har selvfølgelig taget hårdt på de involverede, ligesom det også har fyldt i resten af klubben. Situationen får også sportslige konsekvenser, da spillerne fortsat er mærkede af oplevelsen ikke længe inden sæsonstarten.

- Vi havde en meget, meget uheldig, ærgerlig og alvorlig situation for et par uger siden, og det er noget, vi er gået meget stille med, fordi det er de historier, vi alle sammen gerne vil være foruden, siger direktøren i KIF Kolding, Christian Hjermind, til TV 2 SPORT.

- Jeg har én kommentar til det: Det er, at jeg er glad for, at vores spillere har det fint igen på den fysiske del. Men det er klart, at det er oplevelser, man skal have bearbejdet mentalt, og det giver vi selvfølgelig tid og plads til.

TV 2 SPORT er bekendt med navnene på de involverede spillere, men vi har valgt ikke at bringe dem af hensyn til de forurettede.

Fire mænd sigtet for vold

Dagen efter overfaldet bekræftede vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jesper Brian Jensen, til Kolding Netavis, at fire mænd i 20’erne og 30’erne fra Kolding var blevet fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Horsens.

Mændene er sigtet efter straffelovens paragraf 245, der omhandler vold af “særlig rå, brutal eller farlig karakter", og hvor strafferammen lyder på op til seks års fængsel.

Kolding åbner den nye sæson den 23. august med et hjemmebaneopgør mod Bjerringbro-Silkeborg i Santander Cup.