Håndbold

Tidligere landsholdsspiller vender hjem til Danmark

København Håndbold har mandag præsenteret en ny spiller på venstre fløj, hvor Emilie Ytting døjer med en skade.  

Den tidligere landsholdsspiller Fie Woller bliver med øjeblikkelig virkning genforenet med dansk håndbold.

Efter et ophold i franske Nantes skifter hun til København, oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Da muligheden opstod med Fie var vi ikke i tvivl. Emilie Ytting døjer med et indre brud i foden og er dermed ukampdygtig, så derfor var det et perfekt match, siger klubbens direktør, Louise Svalastog.

I København kommer Fie Woller til at danne fløjduo med Louise Føns, der i juli forlængede sin kontrakt med endnu et år. Dermed tager hun hul på sin ottende sæson i klubben, når sæsonen indledes senere i august.

En væsentlig forstærkning

Fie Woller spillede 65 landskampe fra 2011 til 2020, og derudover har hun international erfaring fra Bietigheim og Nantes.

Lyn-analyse

Hun var fast forankret på Klavs Bruun Jørgensens landshold, og med årene i udlandet kommer hun med en stor portion erfaring. København er en af de klubber, der har skiftet mest ud siden sidste sæson, og her er Woller altså en væsentlig forstærkning.

I alt er det blevet til fem og et halvt år i udlandet.

- Nu glæder jeg mig til at komme i kampform, og lære hele klubben og holdet at kende. Det bliver fantastisk at mærke stemningen i Frederiksberg Hallen, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Fie Woller til klubbens hjemmeside.

København Håndbold spiller sæsonens første ligakamp den 31. august mod Horsens.