Håndbold

BSH-topscorer ramt af alvorlig skade

Svenske William Bogojevic er blevet ramt af en alvorlig knæskade under en træningsturnering.

Bjerringbro-Silkeborg (BSH) er blevet svækket forud for den kommende sæson.

Klubben skal finde 173 scoringer fra andre end William Bogojevics højre hånd. Venstrebacken blev i weekenden skadet under en træningsturnering i Norge, og en scanning har vist noget nær det værst tænkelige: Korsbåndet er sprunget.

- Det er en af vores vigtige spillere, som har pådraget sig den her skade, og som formentlig er ude resten af sæsonen, siger sportslig ansvarlig Michael V. Knudsen i en pressemeddelelse.

- Først og fremmest er det selvfølgelig rigtig synd for William, der har pådraget sig den her alvorlige skade. Det kommer selvfølgelig altid uheldigt, og for holdet og klubben er det også en træls melding at få.

Stjerne har sagt farvel

Med sine 173 scoringer i sidste sæson blev han delt topscorer i klubben sammen med Jacob Lassen. På den samlede topscorerliste blev duoen nummer fire.

Jacob Lassen, der spiller på den modsatte backposition, har netop forladt BSH til fordel for tyske HSV.

- Han stod til at skulle have en endnu større rolle i år, så det gør også, at vi står nu og er rigtig trætte af det sammen med William, siger Michael V. Knudsen.

- Træneren (Patrick Westerholm, red.) har selvfølgelig en opgave i at få blandet kortene rigtigt. Vi har Mads Kjeldgaard Andersen og Emil Jessen, som står klar til at tage over, Ludvig Hallbäck får også chancen, og der kan også komme unge spillere og supplere de etablerede spillere.

Bogojevic kom til BSH i 2020 og har undervejs forlænget sin kontrakt frem til 2024.

Han står nu over for en operation og et langt genoptræningsforløb.

BSH vandt i sidste sæson DM-bronze.