Håndbold

Reaktionen på lodtrækningen sagde det hele

Giganterne i dansk herrehåndbold, GOG og Aalborg, tørner sammen allerede i kvartfinalen i landspokalturneringen.

Det var ikke dét, Aalborg Håndbold havde håbet på.

Først kom GOG op af bowlen og umiddelbart efter Aalborg.

Det ubehagelige udfald af lodtrækningen til kvartfinalerne i herrernes landspokalturnering kan nordjyderne give en af deres egne skylden for.

Aalborg-spilleren Martin Larsen, der er korsbåndsskadet, var således manden, der fiskede de røde kugler op af bowlen i pausen af lørdagens ligakamp mellem Skjern og Aalborg i Boxen i Herning.

- Det tror jeg ikke, jeg får ros for, sagde Martin Larsen med et smil om sit 'arbejde' efter lodtrækningen.

- Det er måske det bedste hold ud over os selv. Vi kunne også have trukket mange andre svære hold, men GOG på udebane er selvfølgelig ikke det mest optimale, erkendte Larsen.

"Får en over nakken"

Martin Larsen er søn af Jan Larsen, direktøren i Aalborg Håndbold. Også han havde håbet på et andet udfald af lodtrækningen.

- Ja, vi kunne da godt have ønsket os noget andet, men sådan er det i pokallodtrækning. Der er ikke seedninger, når man er i kvartfinalen. Så vi må tage det, som det kommer, og det glæder vi os til. Og så får Martin en over nakken, når vi kører hjem i bilen, lød det fra Jan Larsen med et glimt i øjet.

Helt ærligt, hvad tænkte du, da din søn trak GOG?

- (Griner) ... Jeg tænkte, at på mandag fylder han 30 år, og den gave, jeg har stående hjemme i garagen, den bliver stående, hvor den er, svarede Jan Larsen humoristisk, inden han igen fortsatte i det seriøse spor:

- Heldigvis er det tilfældighederne, der gør det, men vi har da talt om, at vi skal slå dem alle for at stå med pokalen. Det må vi så se, om vi kan komme til. Det er sådan, pokalturneringen er, og det respekterer vi selvfølgelig.

Pokalkvartfinalen mellem GOG og Aalborg skal spilles 21. december. Vinderen kvalificerer sig til Final4, der afvikles i Boxen i dagene 18.-19. februar 2023.

De øvrige pokalkvartfinaler hos herrerne ser således ud: