Håndbold

- Det kilder lidt ekstra i maven, siger Jensen om Polman-møde

Den danske landstræner lægger ikke skjul på, at mødet med Holland og Estavan Polman bliver specielt set i lyset af hendes Ebsjerg-exit.

Når Danmark møder Holland i Golden League torsdag, kommer Jesper Jensen til at stå over for Estavana Polman.

Den hollandske stjerne forlod Esbjerg i sommer efter længere tids uenighed. Bruddet var bestemt ikke kønt, og derfor lægger landstræneren ikke skjul på, at mødet bliver særligt.

- Det er altid specielt at stå over for tidligere spillere, og det er klart, at det kilder lidt ekstra i maven, når hun står på Hollands side.

- Det er lidt tid siden, det skete i Esbjerg, og selvfølgelig fylder det stadigvæk, men jeg tror da, at vi begge glæder os over, at den anden har succes. Så jeg håber på… Hun må ikke spille for godt, men jeg er da også glad for at se hende på banen igen, siger Jesper Jensen til TV 2 SPORT.

Polman-sagen kort fortalt

"Det bliver rart at få overstået"

Er det ekstra særligt, fordi det sluttede, som det gjorde?

- Ja, selvfølgelig er det det. Det ville være at lyve for mig selv, hvis jeg sagde andet. Det bliver første kamp, hvor hun er på banen, mens jeg er træner på den anden side (siden bruddet red.).

- Det bliver både rart at få overstået, men også sjovt nok at få tilbage igen. Det er jo bare en del af gamet. Vi er i underholdningsbranchen, så det er jo bare en lille gimmick for alle jer andre, siger Jesper Jensen.

"En dag fortæller jeg den rigtige historie"

Mens Jesper Jensen er samlet med det danske landshold, er Estavan Polman mødt ind i den hollandske lejr.

Her har hun talt med de hollandske medier. De vil også vide, hvad hun tænker om situationen, der førte til et exit i Esbjerg. Som sædvanlig holder den karismatiske stjerne sig ikke tilbage.

- Det var en ubehagelig periode. Men jeg har lært af det, og man skal ikke dvæle for længe ved det.

- En dag kommer jeg til at fortælle den rigtige historie. Det vigtigste for mig er, at jeg har det godt igen. Jeg er fit, og hver dag nyder jeg at spille håndbold. Jeg smiler til hver træning, siger Polman til NU.

Hvis du har lyst til at se, hvordan det går, når de to møder hinanden, kan du se Golden League-opgøret mellem Danmark og Holland torsdag.

Det er fra klokken 20.25 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.