Håndbold

GOG i kæmpe nedtur

GOG bød Veszprem op til dans, men tabte 30-31 efter et stort drama med sen afgørelse.

GOG må ærgre sig gule og blå.

Onsdag aften havde de alle muligheder for at få point mod storholdet Veszprem i Champions Leagues gruppespil, men til sidst gik det galt.

Ved stillingen 30-30 var GOG i angreb, men Morten Olsen blev dømt for skridt, og så kunne Petar Nenadić afgøre det hele med få sekunder igen.

Det hele endte 31-30 til gæsterne, og det sydfynske hold har nu blot én sejr i fire kampe, mens Veszprem topper puljen med fire sejre efter lige så mange kampe.

Sådan forløb kampen

/ Ritzau

Rasmus Lauge spillede som altid en fremtrædende rolle for Veszprem og bidrog med fire scoringer i dramaet. Men også den spanske målvogter Rodrigo Corrales var stærk og pillede tre gange et fynsk straffekast.

GOG var klar underdog i opgøret, men det var langt fra tydeligt i en hæsblæsende indledning, hvor især Simon Pytlick og Jeffrey Tollbring var flittigt scorende.

Fynboerne var foran 5-2 og 9-7, inden Veszprem strammede sig an, og takket være blandt andet franske Kentin Mahés scoringer og Rodrigo Corrales' redninger vendte kampen på hovedet.

GOG holdt nogenlunde snor i ungarerne, men efter en lidt uskarp afslutning stod den 16-14 til Veszprem efter de første 30 minutter.

Et stort drama

Anden halvleg åbnede som første. GOG kom veloplagt ud, og Lukas Jørgensen og Emil Madsen fandt flere veje forbi Corrales, mens Tobias Thulin strålede med en vild dobbeltredning i den anden ende.

På nær en enkelt gang i starten var ingen af holdene foran med mere end én scoring i anden halvleg, og kampen vippede således frem og tilbage.

En sprudlende Morten Olsen holdt i flere tilfælde GOG inde i kampen, men i kampens sidste minut ved stillingen 30-30 fik han ikke sat sig selv eller en holdkammerat op til afslutning, og det blev afgørende.

I stedet for en fynsk scoring bragede Petar Nenadic efter en timeout den afgørende scoring ind bag Tobias Thulin.

GOG's næste kamp i Champions League er ude mod den pointløse bundprop FC Porto 27. oktober.