Håndbold

Skjern-profil tvunget under kniven: - Det er et stort tab

Fløjspilleren René Rasmussen er i værste fald ude resten af året, melder Skjern.

Skjern-profilen René Rasmussen er tvunget ud på sidelinjen i en længere periode.

Højrefløjen har spillet med en skulderskade, men nu er smerterne blevet så store, at han føler, at det går ud over spillet på banen.

- Det er utrolig frustrerende. Jeg har spillet med smerterne i lang tid, og jeg håbede under landsholdspausen på, at det ville gå i sig selv. Men jeg må erkende, at smerterne er for store til, at jeg kan bidrage på banen – og derfor er der ingen andre udveje end en operation, siger René Rasmussen til Skjerns hjemmeside.

Et stort tab

Den 33-årige håndboldspiller har klubrekorden for flest kampe i den grønblusede Skjern-trøje. En rekord, som han overtog i november 2020 fra Jesper Jensen, der nåede 457 kampe for klubben.

Ifølge TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard kommer Skjern til at mangle en vigtig spiller, når klubben på tirsdag tager hul på gruppespillet i European League.

- Det kommer lige på et tidspunkt, hvor Skjern går i gang med et heftigt kampprogram. Det er et stort tab for dem.

- Han er en af deres bedste forsvarsspillere, og det er vigtigt i moderne håndbold at have en fløjspiller, som dækker godt op, siger Bent Nyegaard.

Klubben skriver på hjemmesiden, at René Rasmussen i værste fald er ude resten af året. Det afhænger af, hvordan operationen og den efterfølgende genoptræning forløber.

I sidste sæson lavede fløjspilleren, som også er god i kontraspillet, 126 mål i ligaen med en skudeffektivitet på 77 procent. Det har Rasmussen ikke helt kunne matche i denne sæson, hvor det blot er blevet til 12 mål for Skjern.

Torsdag aften var René Rasmussen ikke en del af Skjern-holdet, som vandt 26-24 over Nordsjælland. Skjern ligger nummer fire i den bedste danske håndboldliga.