- Det er uværdigt over for Lindberg, siger Bent Nyegaard

Det er ikke efter eget ønske, at der er kommet en officiel udløbsdato på Hans Lindbergs tid i Füchse Berlin.

Det bliver ikke den perfekte afslutning. Hans Lindberg er til sin egen overraskelse blevet meddelt, at han ikke får sin kontrakt forlænget med Füchse Berlin, når den udløber til sommer.

41-årige Lindberg håbede og troede selv på en forlængelse, men sådan blev det ikke. I stedet har Füchse Berlin allerede nu en erstatning på plads for den rutinerede danske fløjspiller.

Det er min klare fornemmelse, at han drømmer om OL i 2024

Bent Nyegaard om Hans Lindberg

Spørger man TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard, er det under al kritik, hvordan Bundesligaklubben har håndteret situationen.

- Jeg tror, jeg er lige så overrasket, som Hans Lindberg er. Han har spillet på et virkelig højt niveau i år, og der har ikke været nogle indikationer om det, siger Bent Nyegaard og uddyber:

- Sådan noget her må ikke ske - at en klublegende skal gennemgå det her. Det er uværdigt over for Lindberg, at han ikke virker til at have fået det af vide på ordentlig vis.

Hans Lindberg har spillet i Füchse Berlin siden 2016, og han er blandt klubbens store profiler. Blandt andet blev landsholdsfløjen topscorer i Bundesligaen i seneste sæson med 242 mål.

TV 2 SPORT har været i kontakt med pressechefen hos Füchse Berlin, der fortæller, at klubben ikke har noget at tilføje lige nu, men at der muligvis kommer et statement en af de kommende dage.

Rekord bør ikke blive et tema

Hovedpersonen ved endnu ikke, hvad der skal ske efter sommer, og han vil holde alle muligheder ĂĄbne.

Lige nu jagter han rekorden som den mest scorende spiller i ligaen nogensinde, men med blot omkring 100 mål op til sydkoreanske Yoon Kyung-shin på førstepladsen, bør danskeren nå til tops allerede i indeværende sæson.

Derfor er det heller ikke utænkeligt, at Lindberg vil prøve sig af et andet sted fra sommer, hvis ikke han stopper karrieren.

Netop det at indstille karrieren tror Bent Nyegaard ikke pĂĄ. Eksperten forudser faktisk, at Lindberg kigger flere ĂĄr frem.

- Det er min klare fornemmelse, at han drømmer om OL i 2024. Det bliver ikke nemt for ham, men jeg tror, at han vil gøre sit ypperste for at holde sig relevant og aktiv med henblik på det kommende OL.

Lindberg har spillet 279 landskampe for Danmark, og det er kun Lars Christiansen med 338 kampe, der overgĂĄr 41-ĂĄrige Lindberg pĂĄ den front.