Sportsdirektør afviser Lindbergs påstand om forhandlinger

Hans Lindberg skal finde sig en ny arbejdsgiver fra sommer, hvis han fortsat vil være håndboldspiller.

Det kom som et chok for de fleste, da Hans Lindberg onsdag kunne bekræfte, at han ikke får sin kontrakt forlænget med Füchse Berlin.

Selv var Lindberg både ærgerlig og overrasket over klubbens beslutning, da parterne, ifølge danskeren, få måneder forinden "snakkede om at forlænge kontrakten med et år."

Men det er, ifølge klubbens sportsdirektør Stefan Kretzschmar, ikke helt sådan, det gik til.

- Det er ikke sandt. Han (Lindberg, red.) udtrykte sit ønske om at forlænge, men vi snakkede aldrig specifikt om en kontraktforlængelse, siger sportsdirektøren ifølge tysk SkySports.

Lindberg stopper dermed i klubben, når hans kontrakt udløber til sommer. I stedet har Füchse Berlin allerede nu en erstatning på plads for den rutinerede danske fløjspiller.

Svær samtale

Sportsdirektør Stefan Kretzschmar forklarer uddybende, at det bestemt ikke var nemt at afvise Lindbergs ønske om en kontraktforlængelse. Slet ikke faktisk.

- Det var bestemt en af de sværeste samtaler, jeg har haft, siden jeg kom til klubben, fortæller sportsdirektøren.

Ifølge Kretzschmar skyldes den manglende forlængelse, at man i klubben forsøger at se nogle år frem. Lindberg er rundet 41 år, og selvom han næsten aldrig er skadet, har klubben valgt at satse på noget andet til fremtiden.

Det er fortsat uvist, hvad Hans Lindberg skal foretage sig efter sommer. Selv vil han holde alle muligheder åbne, men TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard er overbevist om, at den danske fløjspiller vil fortsætte karrieren. Læs mere om det her.

Hans Lindberg har spillet i Füchse Berlin siden 2016, og han er blandt klubbens store profiler. Blandt andet blev landsholdsfløjen topscorer i Bundesligaen i seneste sæson med 242 mål.