Ungarske spillere fremhæver alle den samme dansker

Anne Mette Hansen har mere info på de ungarske spillere end de fleste af sine holdkammerater før torsdagens EM-kamp.

Man må udnytte de fordele, man har.

Og det har landsholdsprofilen Anne Mette Hansen i den grad også tænkt sig at gøre inden EM-mødet med Ungarn.

Hansen har siden 2017 spillet i ungarske Györ, og derfor har hun et stort kendskab til torsdagens modstander.

- Jeg har jo spillet mod mange af dem rigtig mange gange, og jeg kommer forhåbentlig også med noget viden til de andre danske spillere, der ikke spiller mod dem til hverdag. Jeg prøver i hvert fald at komme med alle de fif, jeg har.

Hvilke fif kunne det være?

- Jeg kan jo komme med nogle små detaljer på nogle af spillerne. Det kan være, hvad for en finte de bedst kan lide, eller om de for eksempel er gode til at spille stregen, eller hvad de ellers foretrækker, siger Anne Mette Hansen til TV 2 SPORT.

Hansen fremhæves i Ungarn

Mens den danske bagspiller øser ud af sin viden om de ungarske spillere, har modstanderen også et ekstra øje på hende.

Til det ungarske pressemøde onsdag blev flere spillere og holdets træner spurgt ind til de danske profiler, og her blev Anne Mette Hansen nævnt hver gang.

- Vi kender flere af spillerne fra mesterskaberne, og de har flere virkelig gode spillere. Jeg vil nok pege på Anne Mette Hansen. Hun er en virkelig dygtig spiller, og hun er nøglen for Danmark. Så hende skal vi have stoppet, hvis vi skal have en større chance for at vinde, siger den ungarske profil Greta Marton.

Nogenlunde sådan lyder det også fra holdets træner, Golovin Vlagymi.

- Det er svært at pege på én spiller, fordi der er så mange gode, men selvfølgelig er Anne Mette Hansen en af de vigtigste, siger han til TV 2 SPORT.

Udover Anne Mette Hansen spiller landsholdskeeperen Sandra Toft også i ungarske Györ. Hun skiftede dog først dertil i år.

Danmark og Ungarn mødes i den første kamp i mellemrunden klokken 20.30. Kampen kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY klokken 20.30.