Lars Jørgensen overrasker spillerne: - Jeg er løbet som en gal

Lars Jørgensen stormede i hallen, kort tid efter han fik at vide, at han var clearet efter sin positive coronatest fra i onsdags.

- Hva’ fanden?!

Sådan lød reaktionen fra de danske landsholdsspillere, der lørdag aften fik uventet selskab i træningshallen. Assistenttræner Lars Jørgensen var nemlig blevet sluppet fri fra sin coronaisolation kort forinden og løb hen i hallen.

Her blev han mødt af klapsalver og jubelråb fra spillerne.

- Jeg har lige fået meldingen om, at jeg kunne få lov til at komme ud her for et lille kvarters tid siden. Jeg er løbet som en gal her over i hallen for at være med, siger Lars Jørgensen til TV 2 SPORT.

Lars Jørgensen afleverede den positive coronatest onsdag, inden Danmark i den afsluttende mellemrundekamp skulle møde Norge.

Siden da har han været i isolation, men er altså lørdag blevet testet negativ.

- Det er fedt at være ude igen. Det har været frustrerende, og jeg har frygtet, at jeg var kommet til at smitte nogle af spillerne. At det bare var mig er sådan set fint nok. Men det er lidt en fattig oplevelse at sidde på sådan et hotelværelse, når en fed turnering er i gang. Når vi er ved at skrive historie for dansk kvindehåndbold, er det ærgerligt at sidde at følge med fra en skærm på et hotelværelse, siger Jørgensen.

Jeg havde annonceret, at jeg ville komme ud med prompt og pragt

Lars Jørgensen

Betyder meget at være med til det sidste

Han fortæller dog, at han har talt med flere af spillerne og staben på afstand, men det bliver nu noget andet, når de kan mødes fysisk og tale taktik inden finalen.

Lørdag aften trænede de danske spillere for sidste gang inden EM-finalen søndag, hvor Norge venter.

Sjældent har Lars Jørgensen glædet sig til en træning så meget som denne.

- Jeg plejer at glæde mig meget til træningerne, men den her har lidt ekstra kolorit. At få lov til at være med til den sidste dag, den vigtigste dag for os, betyder meget for mig. Så håber jeg, at tingene bliver normalt, og så får vi en god kamp i morgen.

Og så glæder det ham ekstra meget, at spillerne også har savnet ham og manglet hans tilstedeværelse.

- Det er fedt. Jeg tror også, at de har tænkt på, hvordan det kunne have været, hvis det var dem selv, der havde været ude. Så jeg er glad for den sympati og omsorg, de viser mig. Og så skal vi tilbage til, at det er håndbold.

- Jeg havde annonceret, at jeg ville komme ud med prompt og pragt, så det er fint, at de lige tog den på forhånd, siger han og henviser til klapsalverne.

Lars Jørgensen missede både den sidste kamp i mellemrunden mod Norge samt semifinalen mod Montenegro.

Du kan se EM-finalen på TV 2 og TV 2 PLAY søndag fra klokken 20.30.