EM håndbold

- Det er en enorm ærgrelse, siger Jesper Jensen

Jesper Jensens tropper var foran langt det meste af kampen, men til sidst tog de rutinerede nordmænd teten.

Skuffelsen var ikke til at tage fejl af hos den danske landstræner, Jesper Jensen, efter Danmark tabte EM-finalen til Norge med 27-25.

- På kort sigt er det enormt ærgerligt. Vi har kampen i hånden og spiller os til mange fine chancer, men i anden halvleg har Lunde (Katrine Lunde, norsk målmand, red.) overtaget på os. Jeg har ikke tal på dem, men vi brænder nok syv ret store chancer, lyder det fra landstræneren.

Danmark kom ellers flyvende fra start i opgøret og gik til pause med en tremålsføring, men i anden halvleg fik Norge nemmere og nemmere ved at komme til scoringer. Norge spillede sig frem til sin første føring efter 53

- Vi er vildt stolte

Landstræneren er samtidig stolt af sit holds indsats til slutrunden, hvor det i alt blev til to nederlag.

- Vi er vildt stolte af vores indsats her til EM. Lige nu er det selvfølgelig en stor skuffelse, men i det store billede er det stadig et godt resultat at vinde sølv. Vi spiller lige op med Norge, men lige nu er det hårdt, fortæller Jesper Jensen.

Det danske landshold vandt senest EM-sølv tilbage i 2004, mens de to år tidligere vandt guld.

Det er Norges niende EM-guldmedalje.