Polman solgt øjeblikkeligt

Efter 11 år i Danmark skifter Estavana Polman med øjeblikkelig virkning til Rapid Bucaresti.

Nykøbing F. Håndboldklub har med øjeblikkelig virkning solgt den hollandske stjernespiller Estavana Polman til den rumænske klub Rapid Bucaresti.

Det oplyser NFH i en pressemeddelelse.

Dermed fik Polman kun få måneder hos NFH, der hentede Polman i Team Esbjerg, efter at hun var raget uklar med klubben og cheftræner Jesper Jensen.

- Det var stort, at NFH kunne hente en verdensstjerne til Lolland Falster. Når man henter en så stor spiller som Estavana, er der forskellige aftaler i kontrakten.

- Derfor har vi har takket ja tak til et købstilbud på Estavana fra en Champions League-klub, og hun stopper derfor øjeblikkeligt i NFH, siger klubbens formand, John Brædder.

Var der i en kort periode

Polman udtrykker glæde over opholdet i NFH, hvor hun siger, hun fik håndboldglæden tilbage.

- Det har været en kort periode, men jeg er meget taknemmelig for, hvordan NFH, supporterne, sponsorerne og alle omkring klubben har taget imod mig.

- Nu starter et nyt eventyr for mig på den store scene, og det er det, jeg har arbejdet for i lang tid, og jeg takker NFH for at støtte mig for at nå dertil igen, siger Polman.

Hun har spillet i den danske liga siden 2011, da hun skiftede til Sønderjyske som 19-årig. Siden fulgte ni år i Team Esbjerg.