Succestræner forlader Odense

Ulrik Kirkely stopper i Odense Håndbold efter denne sæson.

Odense Håndbold skal have ny træner.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse, hvor det ogsĂĄ fremgĂĄr, at Ulrik Kirkely allerede har fremtiden pĂĄ plads.

Han har nemlig skrevet under med det ungarske storhold Györ, hvor Anne Mette Hansen, Sandra Toft og Line Haugsted spiller.

- Jeg har været helt afklaret med, at hvis jeg en dag skulle videre inden for kvindehåndbold, så skulle det være en opgave som klub- eller landstræner på øverste niveau. Dette er ikke opstået, fordi jeg har søgt nye udfordringer, men pludselig kom dette tilbud, som jeg har overvejet grundigt, og som jeg altså ikke kunne sige nej til, udtaler Kirkely.

- Nu bliver min opgave sammen med holdet at fortsætte med at have fuld fokus på, at Odense får et godt forår i både den danske liga og i Champions League - og forhåbentlig hente endnu en titel til klubben.

Kirkely har været cheftræner i Odense siden 2020. Han har været med til at vinde to danske mesterskaber og en pokaltitel.

- Det er naturligvis med stor ærgrelse, at jeg har modtaget Spånes (Ulrik Kirkely, red.) opsigelse, da han har gjort og stadig gør et kæmpe stykke arbejde her i klubben. Når det så er sagt, er jeg glad på hans vegne, og det er en stor mulighed, som han her kan se frem til, siger klubbens sportsdirektør Trine Nielsen.

Kirkelys kontrakt stod til at udløbe i sommeren 2024.