Team Esbjerg henter dansk landsholdsspiller

Rikke Iversen har underskrevet en kontrakt med Team Esbjerg, der strækker sig frem til sommeren 2026.

I fredags blev det klart, at Rikke Iversen til sommer stopper i Odense Håndbold.

Nu har hun fremtiden på plads. Stregspilleren skifter fra den kommende sæson til Team Esbjerg, hvor hun skal være frem til sommeren 2026. Det oplyser Team Esbjerg i en pressemeddelelse.

Selv fortæller Rikke Iversen følgende om skiftet:

- Jeg følte, at jeg skulle prøve noget nyt og havde overvejelser om både Danmark og udlandet, da Team Esbjerg meldte sig på banen. Jeg kender Jesper Jensen som en enormt dygtig træner, der kan være med til at udvikle mig yderligere, og jeg glæder mig til at blive udfordret af dygtige spillere i et andet håndboldmiljø. Og så kan jeg blive tæt på min familie i hovedstadsområdet og Ikast, siger Rikke Iversen i pressemeddelelsen.

I Team Esbjerg får Rikke Iversen Jesper Jensen som træner, og de kender hinanden fra det danske landshold. Derfor er Team Esbjerg-træneren også fuldt ud bevidst om, hvilken kapacitet han har sikret sig.

- Rikke var en fantastisk mulighed for os, en kapacitet, der med sin vildskab, hårdhed og kynisme passer perfekt ind i, hvad vi gerne vil udvikle. Hun er en rigtig dygtig stregspiller og en vanvittigt dygtig forsvarsspiller, hård og konsekvent i alt, hvad hun gør. Vi har et fint hold, men er også lidt pæne.

- Rikke kommer med lidt mere street og stiller høje krav til sig selv og holdkammeraterne, især i kampsituationer, hvor hun vil modvirke, at vi drysser point væk unødvendigt, siger Jesper Jensen.

Rikke Iversen skal erstatte Vilde Mortensen Ingstad, som har besluttet sig for at forlade klubben til sommer.

Iversen har indtil nu spillet 130 kampe for Odense med 324 mål til følge. På landsholdet har hun også spillet en stor rolle de seneste år, hvor hun blandt andet var med til at hente EM-sølv i november.