Hollandsk landsholdsstreg ophæver kontrakt med NFH

Nikita van der Vliet g√•r i gang med sit sidste halv√•r i Nyk√łbing F. H√•ndboldklub, som har fundet erstatning.

Håndboldspilleren Nikita van der Vliet drager videre i karrieren.

Den hollandske landsholdsstreg har valgt at oph√¶ve sin kontrakt fra den kommende s√¶son, skriver Nyk√łbing F. H√•ndboldklub (NFH) p√• Facebook.

Hun går derfor ind i sit sidste halve år for håndboldklubben.

- Jeg vil virkelig sige, at jeg havde en fantastisk tid i NFH.

- Taknemmelig for de sidste tre år, hvor jeg er vokset som spiller, men også som person. Jeg vil gerne takke klubben for at give mig muligheden for at starte en professionel håndboldkarriere i Danmark, siger hun i Facebook-opslaget.

Nikita van der Vliet kom til Falster i 2020 og skrev sidste år under på en kontraktforlængelse, der bandt hende til klubben frem til 2024.

Nu har stregspilleren besluttet sig for at forlade holdet, der efter 11 kampe ligger på tredjepladsen i kvindernes håndboldliga.

- Et fantastisk hold med fantastiske piger, hvor jeg har f√•et venner for livet. En fantastisk klub, og heldigvis er kampen ikke ovre endnu, og jeg kan stadig spille en masse flotte kampe i den gule tr√łje i det kommende halve √•r. Herefter skal jeg ud p√• et nyt eventyr, siger hun.

Nyk√łbing F. H√•ndboldklubben har tilsyneladende allerede fundet en erstatning. Klubben skriver, at afl√łseren vil blive pr√¶senteret p√• Facebook klokken 12.